Mis juhtus? «Troonide mängu» loojad loobusid «Star Warsi» triloogia tegemisest: meil lihtsalt pole aega

Liina Suvi Ristoja
, Apollo Kinoportaali toimetaja
Copy
David Benioff ja D.B. Weiss
David Benioff ja D.B. Weiss Foto: CAITLIN OCHS/REUTERS/Scanpix

«Troonide mängu» loojad David Benioff ja D.B. Weiss, kes pärast maailma menukaima seriaali lõpetamist pealtnäha väärika karjäärihüppe otse Hollywoodi tippstuudiotesse tegid, loobusid neile lubatud «Star Warsi» triloogia tegemisest.

Triloogia esimene film peaks ilmuma juba 2022. aastal ning mehed on Disney ja Lucasfilmi ühise projektiga seotud juba poolteist aastat, ent kuna mehed on ostetud viieks aastaks 250 miljoni dollari eest looma sisu Netflixile, siis polevat neil paraku aega tegeleda kõigega korraga, vahendab The Hollywood Reporter. Tegu pidi olema eraldiseisva saagaga, mis pole seotud ei Rian Johnsoni Jedi-saaga ega J.J. Abramsi Skywalkeri-lugudega. 

«Armastame «Star Warsi», kuid päevas on vaid teatud arv tunde ning me ei suuda piisavalt pühenduda. Peame kahetsusega end taandama,» seisis meeste avalikus teadaandes.

Ametlikult võib olla tegu küll sõbraliku lahkuminekuga, ent tuleb tunnistada, et juhtum näeb välja nagu amatööride viga, kes oma töömahtu hoomata ei suuda. Juba Netflixi tehingu ilmnemise järel oli selge, et meestel on kaelas töömaht, mis paneb ühe või teise poole pettuma. 

Tegelik põhjus võib peitud aga hoopiski asjaolus, et kuu aja eest lahvatas uudis, et Marveli «kuldne poiss» Kevin Feige, kes on suutnud välja tuua ühe hiti teise järel, arendab Lucasfilmiga oma «Star Warsi» projekti, millest hetkel küll palju teada pole. 

Veel enne kui teoks saavad tulevikuprojekti, on aga oodata kinodesse suurejoonelist seiklusfilmi «Star Wars: Skywalkeri tõus» (Star Wars: The Rise of Skywalker), mis paneb punkti kuulsale kosmosesaagale, mida on jätkunud kinodesse enam kui 40 aasta jagu. 

Apollo Kinodes alates 20. detsembrist 2019.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles