Tallinna kontserdi eel: sopran Sarah Brightman saatis korraldajatele detailsed nõuded söögimenüü osas

Elu24
Copy
Maailmakuulus sopran Sarah Brightman eeldab kõrget toidukvaliteeti.
Maailmakuulus sopran Sarah Brightman eeldab kõrget toidukvaliteeti. Foto: Stella Pictures / Scanpix

Maailmakuulus sopran Sarah Brightman, kes tuntud mitmekeelse lauluoskuse poolest, annab 2. novembril Saku Suurhallis kontserdi. Brightman jõuab Saku Suurhalli lavale ülemaailmse kontsertuuri «Hymn» raames. 

Esisopran Sarah Brightman on kontserdi korraldajatele saatnud ülimalt detailse söögi- ja joogimenüü. Muuhulgas soovib staar proovida Eesti toitu ja kohalikku alkoholivaba õlut. 

Kui kohaliku söögi ja joogi osas usaldatakse korraldaja maitset, siis kõik muu on pisidetailideni kirjas. Nii on kirja pandud millise küpsusastmega peab olema selveeritud liha ja milliseid köögivilju peab sisaldama salat.

Saku Suurhalli lavatagune võõrustab 2. novembril üle 150 inimese. Kogu saatev ja kohalik meeskond on jagatud gruppidesse ning igaühe kohta on täpne kirjeldus, mis kell ja millist toitu serveerida.

Samuti on suur tähelepanu staari turvalisusel. Eraldi turvanõuded on staari ruumide ümbruses ja koridorides, mis selle alaga ühenduvad.

Muuhulgas toob Brightman endaga Tallinasse kaasa kostüümikollektsiooni, mida ehib 600 000 Swarovski kristalli. Eksklusiivne kollektsioon, mis on valminud disainerite ja juveliiride koostöös kätkeb endas peale kleitide ka ülikalleid tiaarasid. 

Brightmani saadab laval laiendatud koosseisus Estonia Seltis Segakoor ja eesti muusikutest koosnev Nordic Festival Orchestra. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles