Maailma parim jõulufilm on «Visa hing»?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Die Hard

Ajakiri Forbes koostas nimekirja kõigi aegade parimatest jõulufilmidest ning tabeli etteotsa paigutati Bruce Willise hitt «Visa hing».

««Visa hinges» on olemas kõik, mis ühes tõelises jõulufilmis olema peab. Sellesse on kokku segatud kurikael (nagu filmis «Grinch, kes varastas jõulud»); võitmatu kangelane, kes annab kõigile õppetunni (nagu filmis «Miracle On 34th Street»); kummitused minevikust, olevikust ja tulevikust, kes suunavad ja õpetavad (nagu filmis «A Christmas Carol»); lisaks lunastav heitlus isikliku ja perekondliku evolutsiooni ning hea ja paha vahel, mis on kõik pakitud plahvatuste ja kuulide sädelevasse pakendisse,» kirjutas filmiajakirjanik Mark Hughes.

Parimate filmide sekka valiti ka «A Christmas Carol», «Miracle On 34th Street», «Gremlins», «Elf», «The Bishop’s Wife», «A Christmas Story», «1941», «The Nightmare Before Christmas» ja «Brazil».

Hea lugeja, milline on Sinu jaoks parim jõulufilm?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles