Nädala uued filmid: Terminaatori plahvatused, munadega komöödia, tappev nutiäpp, vene robotid, maagiline mets ja ebatüütud reklaamid

Spekter
Copy
Näitlejad Gabriel Luna, Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Natalia Reyes ning režissöör Tim Miller Seoulis «Terminaator: Sünge saatus» esilinastusel
Näitlejad Gabriel Luna, Mackenzie Davis, Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Natalia Reyes ning režissöör Tim Miller Seoulis «Terminaator: Sünge saatus» esilinastusel Foto: Kim Hee-chul/Epa/Scanpix

Saabuv kinonädal toob suurele ekraanile nii reklaamikunsti, ingliskeelse Eesti filmi kui ka vana hea Terminaatori.

Tugev annus märulit: «Terminaator: Sünge saatus» uus treiler annab nädalalõpule plahvatusliku hoo sisse

Tim Milleri lavastatud ja James Cameroni kirjutatud-produtseeritud märul «Terminaator: Sünge saatus» (Terminator: Dark Fate) annab legendaarsele action-saagale uue hingamise. Filmi tegevus jätkub sealt, kust jäi pooleli «Terminaator 2: Kohtupäev» (1991) ehk siis kohast, kus jäi saaga pooleli produtsendipostile naasnud vanameister James Cameronil – nagu vahepealseid filme poleks olnudki. Peaosades astuvad üles legendaarsed Linda Hamilton (Sarah Connor) ja Arnold Schwarzenegger (Terminaator) ja noor action-täht Mackenzie Davis (Grace).

Apollo Kinodes alates 1. novembrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Miks eestlased ei naerata? Vaata järgi Eesti esimese munadega komöödia «Ühemeheshow» treilerist

«Ühemeheshow» on Eestis elava ameerika püstijalakoomiku Stewart Johnsoni elust inspireeritud lugu, mille keskmes on raadio DJ Chuck Berger, keda kehastab Johnson ise. Tema naine tahab ta maha jätta, tema ülemus tahab ta vallandada ja nagu sellest veel vähe oleks, isegi tema munand tahab temast lahti saada. Arstidelt munandivähi diagnoosi saamise järel on Chucki suurimaks hirmuks, et temast saab munadeta mees. Raske haigusega võitlema asudes avastab Chuck peagi, milline vägi on huumoril ja aususel. 

Chucki abikaasa Helena rollis on Marta Laan (hittsaade «Su nägu kõlab tuttavalt», menusari «ENSV») ja Chucki ülemust Hendrikut mängib Henry «Genka» Kõrvits («Klassikokkutuleku» triloogia). Osa filmi tulust annetatakse vähiravifondile Kingitud Elu, et kinkida abivajajatele lootust ja täisväärtuslikke elupäevi.

Apollo Kinodes alates 1. novembrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Õudusfilmis «Sinu päevad on loetud» toob põrgulik nutiäpp vikatimehe koju kätte

Paroodiamaigulises õudusfilmis «Sinu päevad on loetud» (Countdown) tuleb seltskonnal noortel hakkama saada nutirakendusega, mis loeb saatanliku kellana maha aega nende surmani.-

Loo peaosas on noor medõde (Elizabeth Lail), kes tõmbab rakenduse nalja pärast alla ning saab äpist teada, et tal on elamiseks järel veel vaid napid kolm päeva. See peab mingi jama olema, eks? Mis nüüd saab siis? Paraku võtavad nutirakenduse loojad või vanakurat ise oma start-upi tõsiselt ning asuvad täisteenuse mõttes tüdrukut maha nottima.

Apollo Kinodes alates 1. novembrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Vene koguperefilmis «Robo» sõbrustab 12-aastane poiss praakrobotiga, kes põgeneb utiliseerimise eest

Ulmeline koguperefilm «Robo» (Робо), mis räägib 12-aastase poisi ja roboti ootamatust kohtumisest ja sõprusest.

Mitja on uudishimulik jõnglane, kellele meeldib joonistada koomikseid superkangelastest. Paraku ei meeldi poisi vanematele see harrastus kohe sugugi. Nemad soovivad, et laps läheks vanemate jälgedes ja õpiks samuti inseneriks, kes hakkaks tulevikus roboteid looma. Mitja vanemad on aastaid ehitanud roboteid. Üheks nende projektiks on päästeroboti loomine, kes abistaks inimesi ekstreemsetes olukordades. Paraku tegid insenerid oma töös valed arvutused ja valmis hoopiski robot, kes ei sobinud kuidagi päästerobotiks. Uus android A-112 ei oska relva käsitleda ja on lausa sõbralik ning alandlik. Saades aru, kui väga ta teistest erineb, põgeneb A-112 laborist ja varjub keldrisse, kus kohtabki juhuslikult Mitjat.

Siit saabki alguse suur ja lustakas sõprus. Poiss on rõõmus, et leidis lõpuks tõelise sõbra, keda usaldada ja kellega üheskoos aega veeta. Kes siis ei tahaks sõbraks robotit, kes on tugev ja oskab lausa lennata. Paraku otsivad sõbralikku robotid eriteenistused, kes tahavad ta utiliseerida kui praakeksemplari.

Apollo Kinodes alates 1. novembrist 2019. 

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Mõmmikud sööstavad kirevas animafilmis «Lustakad karud: kolme maailma saladus» maagilist ürgmetsa päästma

Koguperefilmis «Lustakad karud: kolme maailma saladus» (Boonie Bears: Entangled Worlds) tõttavad mõmmikud oma põnevate sõpradega ürgmetsa kaitsma.

Multikatest «Lustakad karupojad» ja «Lõbusad karud» tuntud karuvennad Briar ja Bramble koos oma sõbra metsaraidur Vickiga suunduvad seiklema müstilisse maailma nimega Fantastika. Abiks kiire taibuga robot ja kartmatu naissõdalane, peavad nad kaitsma iidset reliikviat, mida himustab endale supervõimetega vargagäng.

Film on dubleeritud eesti keelde.

Apollo Kinodes alates 1. novembrist 2019.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Cannes Lions eriseansid: Apollo Kinodes saab näha Oscari-väärilisi reklaame

28. ja 29. oktoobril näidatakse Cannes Lionsi 2019 eriprogrammi raames Apollo Kinodes üle Eesti rahvusvaheliselt auhinnatud reklaame.

Ekraanile jõuab ligi 40 reklaamimaailma tipptegijate teleklippi, pakkudes vaatajale nii nalja, põnevust kui ka ühiskonnakriitikat.

Tuntud reklaamitegija ja tunnustatud koomiksimeister Madis Otsa sõnul näeme ja kuuleme ligi 5000 kuni 10 000 reklaamisõnumit päevas. Cannes Lionsi filmiõhtul on hea võimalus teada saada, mida valdkonna professionaalid sellest maailma parimatena esile tõstavad. «Sama kindlalt tasub tulla ka lihtsalt kvaliteetse meelelahutuse pärast, sest peale pikkuse ei jää maailma parimad telereklaamid mitte millegi poolest alla filmi- ja teletööstuse koorekihile. Kogeda neid kinohelis ja -pildis on ainulaadne võimalus,» kinnitab Ots.

Cannes Lionsi loovusfestivali on Lõuna-Prantsusmaal peetud juba 66 korda. Eesti loovkogukonnale on see oluline sihtkoht nii õppimiseks kui ka suhtevõgustiku loomiseks. Parimate reklaamfilmide seansid toimuvad Eestis juba neljandat korda.

Seansid toimuvad 28. oktoobril Apollo Kinodes üle Eesti. Lisaseanss toimub Tallinnas teisipäeval, 29. oktoobril kell 18:00 Apollo Kino Solarises. Samuti näidatakse reklaame ka Rapla ja Märjamaa kinos.

Osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles