Filmikägu: Mida teeb liigne teater noore inimesega ja miks Henrik Kalmet vajab võimalust end «Jokkeri» teemal välja elada?

Spekter
Copy
Paul Piik ja Henrik Kalmet "Filmikägu" salvestusel
Paul Piik ja Henrik Kalmet "Filmikägu" salvestusel Foto: Facebook

Kuku Raadio kinosaates «Filmikägu» käis Lauri Kaarel ja Kristjan Goldil sel korral külas Kinoteatri punt, kes rääkisid oma ekraanile jõudnud inimeksperimendist ja dokist, mis sel ainel režissöör Marta Pulga lavastajakäe all sai vändatud.

«Kinoteatri dokfilm «Aasta täis draamat» on valmis ja jõuab sel nädalal vaatajateni. Kutseline teatrivaataja Alissija Elizabeth vaatas selle raames ära 224 etendust ja jäi ellu. Paul Piik ja Henrik Kalmet on meil külas, et rääkida, kuidas nad eksperimendi tulemustega rahule jäid. PS! Lasime Kalmetil end välja elada ka «Jokkeri» teemal. Nautige! Uudistes on jutuks Venom 2, The Batman, Pinocchio, The Last Duel ja Saim Raimi seni veel nimetu uus õudukas,» seisab episoodi tutvustuses.

Filmidest on kõne all teiste hulgas veel värskelt ekraanile jõudnud «Tüdrukuid on erisuguseid», «Playmobil. Film», «Kokaiiniparun» ja «Zombieland 2: topeltlask».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles