«Jumal tänatud, et sa siin oled!» võttis hooaja kokku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar
Gerli Padar Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Hooaja viimases Kanal 2-e «Jumal tänatud, et sa siin oled!» saates tulid vaatajate ette Gerli Padar, Peeter Oja, Mart Sander ja Tarmo Leinatamm.

Esimesena läks lavatulle Gerli Padar, kes mängis raadioeetris esinevat meisterkokka. Gerli mängis rolli entusiastlikult ja tobedal ehk ta kisendas päris kõvasti ja jättis endast küllaltki veidra mulje. Lõpuks hakkas ta isegi saatejuhti sõnadega ründama ning hakkas nutma.

«Nälga võib surra! Muidu oli kõik okei, inspiratsioon missugune,» sõnas žüriiliige Eino Baskin.

Peeter Oja mängis füüsikaprofessorit, kes oli õpilased järeleksamilt läbi kukutanud. Nii olid tudengid tema juurde tulnud ja hakkasid selgitusi nõudma.

Lõpuks hakati professorit vägistamises süüdistama, kuid see lugu ei jõudnud korraliku lõpuni.

Oja oli aga igati hoos ja pani publiku mitmel korral maruliselt naerma, kuigi ta andis esinemisvõimaluse ka kaasnäitlejatele.

«Täiesti ühe minu professori moodi,» hindas Baskin.

Kolmandana tuli lavale Mart Sander, kes mängis vanataati ja sai sellega suurepäraselt hakkama, muutudes lõpuks täiesti dementseks.

«Mul on uute tükki kedagi sellist vaja!» hüüatas Baskin.

Tarmo Leinatamm mängis eksinud matkajat, kes ronis telgist välja. Pärast tuli sealt telgist välja veel ka üks naine. Nendega pahandas aga päästetöötaja, kes neid oli pikalt otsinud.

«Alguses ta ei saanud aru, et kuhu ta sattunud oli ja see oligi täpselt õige,» sõnas Baskin.

Viimases sketšis mängisid osalejad taksojuhte, kes käivad ka ülikoolis. Probleemiks oli, et need taksojuhid on üldiseid tavasid rikkunud. Nii loeti neile kaebusi ette ja vastajad pidid kavalaid vastuseid kiiresti välja mõtlema.

«Oleks tore, kui Eestis sellised taksojuhid oleks,» sõnas Baskin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles