Pildid: tütardest zombid teinud ema sai rahvalt tapvat tagasisidet

Elu24
Copy
Carlee Thomase tütar Coraline zombi-tüdrukuna.
Carlee Thomase tütar Coraline zombi-tüdrukuna. Foto: CARLEE THOMAS PHOTOGRAPHY / CATERS NEWS/SCANPIX

Ameerikas elav fotograaf Carlee Thomas (25) riietas oma lapsed halloweeni fotosessiooni puhul zombideks ja jagas pilte sotsiaalmeedias. Need tegid aga paljud väga vihaseks ning naisele saadeti koguni surmaähvardusi, vahendab Mirror

Thomas on suur halloweeni fänn ning fotograafina meeldivad ameeriklannale just kõige enam õudustemaatilised pildid. Sel aastal otsustas Thomas enda lapsed zombideks muuta ja fotosid sotsiaalmeedias jagada. 

Fotode jaoks valmistas Thomas punasest tarretisest ja sulatatud šokolaadist «vere». 1-aastane tütar hoidis «verega» täidetud ämbris istudes käes plastmassist aju. 4-aastane tütar tegi hirmutava näo. Mõlema nägudele määris ema kunstverd ja töötles nende silmad hallikamaks.  

Carlee Thomas töötles piltidel oma tütre silmad halliks.   
Carlee Thomas töötles piltidel oma tütre silmad halliks.   Foto: CARLEE THOMAS PHOTOGRAPHY / CATERS NEWS/ SCANPIX

Pärast seda kui Thomas pildid oma Facebooki postitas hakkas ta aga võõrastelt saama häirivaid sõnumeid. 

Üks mitmest vihasest sõnumist, mis Thomasele saadeti. «Sa vajad Jumalat enne, kui ta su lastele selja keerab,» kirjutas pahane kodanik. Thomas vastas talle, et tema lastega on kõik korras. «Sure uinudes, maailmal ja neil lastel oleks parem,» ähvardas mees.
Üks mitmest vihasest sõnumist, mis Thomasele saadeti. «Sa vajad Jumalat enne, kui ta su lastele selja keerab,» kirjutas pahane kodanik. Thomas vastas talle, et tema lastega on kõik korras. «Sure uinudes, maailmal ja neil lastel oleks parem,» ähvardas mees. Foto: CARLEE THOMAS PHOTOGRAPHY / CATERS NEWS/ SCANPIX

«Inimesed ütlesid mulle, et peaksin end ära tapma, et ma uinudes sureks, et olen halb ema ja minu lapsed tuleks mult ära võtta,» kirjeldas Thomas võõraste reaktsioone. 

«Vastikuid ja vihaseid sõnumeid tuli kokku vähemalt 200,» tunnistas Thomas, kellele kirjutati siiski ka positiivseid kommentaare.

Carlee Thomase tütar October zombina.
Carlee Thomase tütar October zombina. Foto: CARLEE THOMAS PHOTOGRAPHY / CATERS NEWS / SCANPIX

«Ma teadsin, et nende piltide postitamine sotsiaalmeediasse on risk, et kõigile need ei meeldi, aga ma ei arvanud, et inimesed nende peale nii pahaseks saavad,» selgitas fotograaf, kes teeb õudusteemalisi pilte aastaringselt. «Tavaliselt ma ei postitagi neid sotsiaalmeediasse,» lisas Thomas.

Tema vanem tütar October on sarnaselt emale suur õuduse fänn. «Pildid olid tema idee ning talle meeldib, kuidas need välja kukkusid,» rääkis Thomas.

Fotograaf Carlee Thomas ja tema tütred, Caroline (vasakul) ja October (paremal).
Fotograaf Carlee Thomas ja tema tütred, Caroline (vasakul) ja October (paremal). Foto: CARLEE THOMAS PHOTOGRAPHY / CATERS NEWS/ SCANPIX

Vaatamata pahastele kommenteerijatele ei kavatse Thomas pilte Facebookist eemaldada. «Ma ei lase negatiivsusel ennast häirida ja soovin neile inimestele kõike head,» kinnitas Thomas.

«Tegime lihtsalt midagi toredat ja keegi ei saanud viga. Teen seda, sest see teeb ming õnnelikuks ja minu tütardele meeldib see samuti,» lisas Thomas lõpetuseks ja lubas oma hobiga jätkata. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles