Video: Itaalia presidenti võõrustanud Trump pani puusse nii külalise nime kui ka riikide ajalooga

Elu24
Copy
USA president Donald J. Trump ja Itaalia president Sergio Mattarella Valges Majas antud pressikonverentsil, 16. oktoober  2019.
USA president Donald J. Trump ja Itaalia president Sergio Mattarella Valges Majas antud pressikonverentsil, 16. oktoober 2019. Foto: Ron Sachs/CNP/AdMedia/SIPA/Ron Sachs/CNP/AdMedia/SIPA/Scanpix

USA president Donald Trump on tuntud oma värvikate väljaütlemiste poolest. Trump kohtus hiljuti Itaalia presidendi Sergio Mattarellaga Valges Majas, kus andis ka pressikonverentsi, milles tegi avalduse Ameerika Ühendriikide ja Antiik-Rooma kultuurilise ja poliitilise ühise ajaloo kohta.

President Trumpi avaldus ameeriklaste ja vanade roomlaste kultuurisidemete kohta on sotsiaalmeedias tekitanud tormilise tagasiside, seda on jagatud ja kommenteeritud tuhandeid kordi!

Presidendil läks avaldust tehes meelest, et Christoph Kolumbus avastas 1492. aastal Ameerika ja 476.a. kukutati viimane Lääne-Rooma keiser. See sündmus märgib Lääne-Rooma keisririigi ja ühes sellega ka kogu vanaaja lõppu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles