«Suunamudijate meistriklassi» avalöök: kelle närvid vedasid juba esimese pingelise ülesande lahendamisel alt?

Elu24
Copy

Täna õhtul alustas Kanal 2-s pingeline ja lustakas tõsielusari, mis paneb proovile kodumaised sisuloojad. Castingule kogunes Eesti parimaks suunamudijaks pürgijate koorekiht, kelle hulgast tegid lõpliku valiku mentorid Juhani Särglep, Victoria Villig ja Hanna Martinson. Juba esimene ülesanne näitas, et võistlusolukorras ei pea igaühe närvid vastu ning enesekeskses selfie-kultuuris on aina raskem taluda teist inimest, kelle nägemus ei pruugi sinu omaga kattuda. 

Võimaluse saatesse pürgida said kõik, kes on vähemalt 18-aastased ja omavad sotsiaalmeediakontot. Avaliku castingu kaudu valitud võistlejad jagati tiimidesse, mida hakkasid juhtima Hanna Martinson, Juhani Särglep ja Victoria Villig.

Esimese ülesandena said tiimid tellimuse teha ahvatlev reklaam erinevatele Volkswageni mudelitele, mida reklaamivad sotsiaalmeedias ka maailmakuulsad supermodellid.

Üks tiim jäi kohe hätta. Selgus, et üksinda endlikaamera ees tegutsema harjunud mõjuinimestele on meeskonnatöö ja teistega arvestamine väga suur väljakutse. Teistele prooviti oma arvamust peale suruda ja kui see läbi ei läinud, tekkis frustratsioon. Üks võistleja, «Tippmodelli» saatest tuntud Gerili, ei saanud end kuidagi käima, kurtis oma sobimatu riietuse ja halva tausta üle: Eestis olevatki väga raske «shootimiseks» head tausta leida. Ehk lootis modellisaates üsna kaugele jõudnud Gerili, et ka instasaates istub ta hommikul lihtsalt meigitooli ja kõik tehakse talle ette-taha ära?

Aga ei, suunamudijate saade teeb sama, mida inimesed sotsiaalmeediaski: ettevalmistuse, idee ja teostusega tuleb endal oma isikliku aju ja tehnika abil hakkama saada.

Valmis töid hindasid Volkswageni esindajad, kes lähtusid sellest, milline pilt müüb autot kõige paremini. Oluliseks peeti pildi emotsiooni ja loomulikkust. Parimaks tiimiks, kellega soovitakse ka edaspidi koostööd teha, valiti Hanna tiim.

Väljahääletusel ei suutnud žürii kohe otsustada, kes saatest lahkuma peaks. Kolm nõrgemat kutsuti ette ja selgus, et neid ootab karistusülesanne. Mis ülesandega tegu on, selgub juba järgmisel reedel kell 20.00 Kanal 2-s.

Seniks hoia pilk peal ka suunamudijate instalehel!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles