Kuninglikud suunamudijad: parimad kuninglikud kontod, mida Instagramis jälgida

Elu24
Copy
Cambridge'i hertsoginna Catherine (vasakul) ja Sussexi hertsoginna Meghan 13. juulil 2019 Wimbledoni tenniseturniiril vaatamas naiste üksikmängu finaali Serena Williamsi ja Simona Halepi vahel
Cambridge'i hertsoginna Catherine (vasakul) ja Sussexi hertsoginna Meghan 13. juulil 2019 Wimbledoni tenniseturniiril vaatamas naiste üksikmängu finaali Serena Williamsi ja Simona Halepi vahel Foto: Paul Marriott Photography / imago images /Scanpix

Mitte kõik kuninglike perekondade liikmed ei hoia oma elu paleeväravate taga suletuna. Siin on kuninglikud Instagrami kontod, kus siniverelised jagavad oma tõususid ja mõõnasid lihtsurelikega.

Instagrami konto: @sussexroyal

Harry ja Meghani Instagrami kontol ei saa küll aimu paari igapäevaelu tegemistest, kuid konto on visuaalselt stiilne ja näeb väga värkse ja trendikas välja. Kuninglik paar on siiski mõnel korral kostitanud kuninglikke fänne siiralt isiklike kaadritega. Konto purustas ka Guinnessi maailmarekordi, kui Instagrami ajaloo kõige kiiremini kasvanud jälgijaskonnaga konto, saades viie tunni ja 45 minutiga miljon jälgijat.   

Printsess Eugenie

Instagrami konto: @princesseugenie

Printsess Eugenie konto on suisa armas, tema kuninglik kõrgeausus postitab tihti pilte oma lapsepõlvest, millel võib teda näha kvaliteetaega veetmas koos õe Beatrice'i ja ema Yorki hertsoginna Sarahaga. Eugenie on kontol jaganud ka mitmeid varem avaldamata pilte oma 2018. aastal toimunud pulmadest ja nii mõnegi enneka, kus lollitab koos abikaasa Jack Brooksbankiga. Noore naise kontolt võib leida ka haruldasi klõpse Briti kuningliku perekonna privaatelust.

Sam Chatto

Instagrami konto: @samchatto

Kunstnikuna leiba teeniv Sam on printsess Margareti (Kuninganna Elizabeth II õe)  lapselaps ja leedi Sarah Chatto poeg. Ta lõpetas hiljuti kooli ja on avanud keraamikaäri. Kontolt ei leia just väga palju kuninglikku kõmu, kuid saab aimu noorte sinivereliste igapäeva elust. 

Kreeka ja Taani printsess Maria-Olympia

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A leopard never changes its spots

A post shared by Olympia of Greece (@olympiagreece) on

Instagrami konto: @olympiagreece

Kreeka kroonprintsi Pavlose ja tema abikaasa printsess Marie-Chantali vanim võsuke ja ainus tütar Princess Olympia elab Londonis glamuurset elu. Kaunitar jagab pilte modellindusmaailma kaadritagustest olles Dolce ja Gabbana ning Pretty Ballerinas reklaaminägu. Tema kontolt leiab ka maalilisi kaadreid Inglise maakohtade maastikest ja kaunitari eksklusiivsetest maailma reisidest.  

Monaco printsess Charlene

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday Daddy

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) on

Instagrami konto: @hshprincesscharlene

Printsess Charlene on Monaco prints Albert II abikaasa, kes on omakorda Hollywoodi näitleja Grace Kelly poeg. Kõik, kes soovivad Monaco kuninglike ellu piiluda, võivad seda nüüd teha. Printsess Charlene postitab tihti pilte suusareisidest ja laste sünnipäevade tähistamisest. 

Camille Gottlieb

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I'm a better person when I'm tan

A post shared by Camilloush (@camillerosegottlieb) on

Instagrami konto: @camillerosegottlieb

Camille on Monaco printsess Stephanie noorim tütar ja Hollywoodi näitleja Grace Kelly lapselaps. Kaunitar ei häbene jagada oma kõrgklassi elu jälgijatega. Tema lemmiktegevusteks on eralennukiga lendamine, oma koera Leoniega koos päevitamine ja sõpradega Monacos pidutsemine. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles