Tõsielutähe Kim Kardashiani liigne ihu mõjub abikaasa Kanye hingele halvasti

Elu24
Copy
Kim Kardashian West ja  Kanye West i Met Gala kostüümiinstituudi punasel vaibal.
Kim Kardashian West ja Kanye West i Met Gala kostüümiinstituudi punasel vaibal. Foto: Broadimage/scanpix

Kanye West (42) ei ole abikaasa Kim Kardashiani (38) paljastava stiili ja poolpaljaste ennekate fänn, sest need mõjuvat mehe sõnul tema «hingele halvasti.» 

Nelja lapse ema Kim, kes abiellus 2014. aastal ameerika räppari Kanyega, on sinapeal regulaarselt oma kehavõlude välgutamisega nii punasel vaibal kui ka sotsiaalmeedias. 

Paari vahel tekitas paksu pahandust Kim'i Met Galal kantud kitsas nahavärvi kleit, mis ei jätnud kujutlusvõimele  just väga palju ruumi.  Kanye tunnistas, et lõheroosa kleit mõjus halvasti tema hingele ja vaimule.

Kardashiani Met Gala kostüümiinstituudi punasel vaibal kantud üliseksikat Thierry Mugleri kleiti õmmeldi kaheksa kuud.  

Kimi ja Kanye vahelist tüli võib näha «Keeping up the Kardashians» viimases episoodis.

Kanye paljastas saates, et talle ei meeldinud Kim'i kostüüm, mis takistas seltskonnatähte korralikult istumast ja naine ei saanud terve õhtu vältel WC'd kasutada.

«Vaatan neid kõiki tüdrukuid, kes minu naist imetlevad ja mõtlen, miks minu naine peab olema nagu teised tüdrukud ja näitama kõigile oma keha,» ironiseeris Kanye.

«Ma ei taibanud, et see võib mõjutada minu hinge ja vaimu sellisel viisil, sest ma olen abielus ja armastatud ning nelja lapse isa.»

Met Gala toimus mõned päevad enne, kui Kim'i ja Kanye neljas laps ilmavalgust nägi. Vaatamata sellele otsustas paar üritust väisata, sest Kim pidas kostüümiinstituudi pidulikku õhtut väga oluliseks.

Kanye küsis Kim'ilt: «Korsett on nagu aluspesu,» lisas Kanye, «See näeb kuum välja, aga kelle jaoks see peaks kuum olema?»

«Niisiis, üks õhtu enne üritust sa tuled siia ja ütled mulle, et sulle ei meeldi minu korsett?» sõnas Kim.

«Mul on väga halb ärevus. Millest sa räägid?» vastas Kanye.

«Ma ei vaja sinu negatiivset energiat, et sa nüüd tuled ja ütled, et sa ei taha, et ma selle kitsa kleidi selga panen, muigas Kim.»

«Sa oled minu naine ja see mõjutab mind, kui sinu pildid ja riietus on liiga seksikad,» põrutas Kanye vastu.

«Sa ise muutsid mind enesekindlaks ja tõstsid minu eneseusku, et ma olen seksikas inimene,» kommenteeri selle peale Kim.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles