Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734
Saada vihje

GALERII Valitud seltskond sai Lennusadamas proovida merepõhjas küpsenud šampanjat!

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy

Täna õhtul astusid Tallinnas Lennusadamas valitud publiku ette esmakordselt šampanjad, mille küpsemine on toimunud sügaval merepõhjas. Submarine Champagnes jõudis kelmikate ja sädelevate, aromaatsete ning seksikate nootidega pikitult Eestisse! 

Šampanja- ja meresõbral oli täna õhtul Lennusadamas nautlemist küllaga. Lennusadama viimase suure teemanäituse taustal aitasid jumaliku mullimaailma meeleolu luua šampanjamaja DrappierKristel Voltenberg, Iris Tomson ja Ulakas Kaunitar.

Vaata pilte suursugusest üritusest meie galeriist!

Tagasi üles