Täna õhtul astusid Tallinnas Lennusadamas valitud publiku ette esmakordselt šampanjad, mille küpsemine on toimunud sügaval merepõhjas. Submarine Champagnes jõudis kelmikate ja sädelevate, aromaatsete ning seksikate nootidega pikitult Eestisse!
GALERII Valitud seltskond sai Lennusadamas proovida merepõhjas küpsenud šampanjat!
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Šampanja- ja meresõbral oli täna õhtul Lennusadamas nautlemist küllaga. Lennusadama viimase suure teemanäituse taustal aitasid jumaliku mullimaailma meeleolu luua šampanjamaja Drappier, Kristel Voltenberg, Iris Tomson ja Ulakas Kaunitar.
Vaata pilte suursugusest üritusest meie galeriist!