Lõpplahendus autosaagale: Brigitte Susanne Hunti enam skandaalse mersu roolis ei näe!

Elu24
Copy
Brigitte Susanne Hunt.
Brigitte Susanne Hunt. Foto: Madis Sinivee

Juuli lõpus kurtis raadiohääl Brigitte Susanne Hunt sotsiaalmeedias, et tema Mercedes-Benzile tehtud hooldustöödega kaasnes pettus. Augusti keskel pani seltskonnakaunitar masina müüki, kaks kuud hiljem leidis Hunt mersule uue omaniku! 

Power Hit Radio saatejuht Hunt kurtis juuli lõpus, et Mercedes-Benzi esindus küsis temalt remondi eest rohkem raha, kui talle algselt öeldi. Silberauto esindus selgitas Elu24-le, et autolt oli mehaaniliselt eemaldatud tahmafilter.

19. augustil teatas Hunt Instagrami lugude vahendusel, et müüb pahandust tekitanud mersu maha. «Panen auto müüki (ostke kohe, siis ei pea Auto24 kuulutust tegema),» teatas raadiohääl.

Hind oli toona 12 000 eurot. «Muidu oleks 14,5 tuhat, aga tahmakat ei ole,» täpsustas Hunt.

Septembri alguses kirjutas Elu24, et raadiohäälel ei õnnestunud aga autot sotsiaalmeedias maha müüa ning Hunt pani kuulutuse üles auto24.ee portaali. 

Täna teatas Hunt Instagramis, et sai suvel skandaalseks saanud mersu lõpuks müüdud.

«Mersu sai müüdud ühele toredale 21-aastasele noormehele,» teatas Hunt ning lisas, et enam teda selle mersu roolis ei näe. 

«Lähinädalatel saabub minu uus ratsu seniks aga tallatakso,» hõikas Hunt, kes on hetkel autota. 

Brigitte Susanne Hunt teatas Instagramis, et müüs oma Mercedes-Benzi 21-aastasele noormehele.
Brigitte Susanne Hunt teatas Instagramis, et müüs oma Mercedes-Benzi 21-aastasele noormehele. Foto: Kuvatõmmis Instagramist / @brigittesusanne
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles