Imeravitseja tervendab inimesi silmamune lakkudes

Elu24
Copy
Hava Celebic on ravitseja, kes kasutab oma keelt.
Hava Celebic on ravitseja, kes kasutab oma keelt. Foto: Caters News Agency/Scanpix

Bosnia ja Hertsegoviina vanaema Hava Celebic (80) on kuulsaks saanud kui ainus inimene maailmas, kes ravib inimesi nende silmi lakkudes, vahendab Daily Mail

Crnjevo külas elav imeravitseja sõna otseses mõttes lakub keelega oma klientide silmamune. Vanaemale õpetas imestamapanevat ravitsemise meetodit üks vana naine, kes tal kord külas käis.

Vanaema on enda väitel siiani suutnud silmade lakkumisega ravida enam kui 5000 inimest üle kogu maailma, vahendab Daily Mail.

Raviprotseduur on lihtne: vanaema desinfitseerib alkoholiga keele, patsient tõstab oma silmalaud üles ja vanaema poleerib oma keelega silmamuna, mille tulemusena patsientide terviseprobleemid saavad lahenduse.

Naise teenus maksab 10 eurot, kuid töötud või rahalistes raskustes olevad inimesed saavad naiselt ravi tasuta.

Vanaema Hava Celebic, kelle hüüdnimeks on nana Hava, ravitseb inimesi kordumatul viisil.
Vanaema Hava Celebic, kelle hüüdnimeks on nana Hava, ravitseb inimesi kordumatul viisil. Foto:  Caters News Agency/Scanpix

Vanaema ei eita kaasaegset meditsiini, kuid väidab, et mõnikord ei anna tavameditsiin mõnedele probleemidele vastuseid ja lahendusi, mistõttu pöörduvad paljud inimesed alternatiivmeditsiini poole.

Mõned kliendid on naisele naljaga pooleks öelnud, et kavatsevad pärast naise surma ta keele ära lõigata, lootuses, et keel ravib inimesi peale tema surma edasi.

Kuid naise sõnul on saladus hoopis tema tehnikas, mitte keeles. Celebici enda lapsed ei soovi naise praktikat jätkata, seega vanaema hämmastav alternatiivse tervendamise meetod sureb ühel päeval tõenäoliselt koos temaga.

Vaata videot siin: 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles