Jennifer Aniston plaanib avada Instagrami konto

Elu24
Copy
Jennifer Aniston.
Jennifer Aniston. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Scanpix

Tänapäeva kuulsused on teadlikud sotsiaalmeedia hüvedest. Annab see ju hea võimaluse suhelda oma fännide ja järgijatega iga kord, kui nad sotsiaalmeediat kasutavad. Jennifer Anistonile on see kõik ammugi teada ja näitleja plaanib avada Instagrami konto.

Celebrity Insider vahendab, et ühes hiljuti antud intervjuus rääkis Jennifer Aniston (50), et ta on tajunud sotsiaalmeedia konto tegemiseks survet.

Näitleja tunnistas, et see on kui võitlus tuuleveskitega. Ta ütles: «See, mille vastu seista püüan ei kao kusagile. See on osa meie maailmast».

Küsimuse peale, et kas näitlejanna kaalub Instagram´iga liitumist või piisab talle ka fotode jagamise rakendusest vastas Aniston: «Võib-olla. Kunagi ei või teada».

See kõlab paljulubavalt! «Võib-olla» on kindlasti parem kui «ei».

Teateid sotsiaalmeediaga liitunud staaridest on hiljuti olnud veelgi. Näiteks Anistoni näitlejast kolleeg Julia Roberts (50) liitus Instagramiga ja jagab fännidega nüüd imeilusaid fotosid.

Roberts on varasemalt öelnud, et «sotsiaalmeedia on kleepuv nagu suhkruvatt», kuid ilmselgelt muutis miski tema meelt ja Oscariga pärjatud näitlejanna tegi enesele konto. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles