Endine tõsielustaar Whitney Port kahetseb, et ei jaganud Leonardo DiCaprioga armurõõme

Elu24
Copy
Whitney Port kahetseb, et lasi võimalusel käest minna.
Whitney Port kahetseb, et lasi võimalusel käest minna. Foto: PA images/Scanpix

The Hillsi staar Whitney Port (34) avaldas oma podcast'i seeria «With Whit» episoodis, et tal oli võimalus voodit jagada hurmurnäitleja Leonardo DiCaprioga (44), vahendab Harpers Bazaar. 

Porti sõnul lähenes Oscari võitnud näitleja talle keset Manhattani ööelu melu ja ütles, et on tõsielusaate The Hills suur fänn, nad vahetasid numbreid ja lõpuks kutsus Leo Porti kohtingule.

Port ütles väljaandele: «Ta kutsus mind tagasi oma koju ja ma ütlesin «ei».» Port paljastas, et sündmused toimusid 2009. aastal, kui ta oli 24-aastane.

Selgitades, miks nende suhe kaugemale ei läinud, ütles Port: «Olin närvis. Mul polnud kunagi olnud üheöösuhet. Selle tagajärjel ma ei tahtnud üksi temaga koos olla ... Olin selleks liiga närvis ja sellega kaotasin võimaluse Leoga magada ja see on tõesti üks minu suuremaid kahetsusi elus.»

Tõsielustaar tõdes väljaandele: «Ma olen soovinud seda seika inimestega jagada juba väga pikka aega ja ma tunnen, et iga kord, kui ma räägin sellest sõpradele, siis mitte keegi ei usu mind.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles