Video: Filipiinide politsei tabas liiga nappe bikiine kandnud turisti

Elu24
Copy
Nappides bikiinides päevitaja. Foto on illustreeriv.
Nappides bikiinides päevitaja. Foto on illustreeriv. Foto: Mavrix/ScanPix

Filipiinidel Boracay saarel sai naine trahvi, kuna kandis nii nappe bikiine, et need ei katnud täielikult isegi ta keha kõige intiimsemaid piirkondi.

Taiwanist pärit turistid, mees ja naine, lahkusid kolmapäeva pärastlõunal hotellist ning naisel olid seljas vaid nööridest bikiinid, vahendab Philippine News Agency. Boracay ametnike sõnul oldi ka hotellist turistidele teatatud, et selline riietus on sobimatu.

Hotellitöötajate nõuannetest välja tegemata läks turist samasugustes bikiinides välja ka neljapäeva hommikul. Väidetavalt olid turistid hotellis öelnud, et selline riietus on kunstivorm.

Saare hotellide ja puhkusepaikade omanikele kehtib protokoll, mis näeb ette, et turiste juhendatakse saare viisakusreeglite osas. Sellest hoolimata tuleb vahepeal ette, et keegi seda protokolli rikub.

Politsei teatel tabati liiga nappides bikiinides turist neljapäeva pärastlõunal ning ta sai paljastuse eest trahvi 2500 Filipiinide peesot (s.o ca 44 eurot). Politsei sõnul on see juhtum õpetuseks teistele turistidele ning ka hotellipidajatele, kes peavad külastajatele riietuse osas sõnad peale lugema.

Naisturisti poiss-sõber olevat politseile öelnud, et nende kodumaal on selliste bikiinide kandmine tavaline. Poiss-sõbra sõnul oli see naise viis oma enesekindlust väljendada. «Aga nende tavad ja traditsioonid ei kehti meie riigis. Nad peavad meie kultuuri ja kombeid austama,» ütles Malai politseipealik.

Kuigi kindlat riietumise etiketti saarel ei ole, kehtib sedapuhku pigem «terve mõistusega» suhtumine, kommenteeris Boracay ametnik.

Taiwani turistid lahkusid saarelt reede pärastlõunal.

Vaata videost, mis riietusest kogu jant alguse sai!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles