Noor tüdruk tellis internetist stringid, kuid püksikud saabusid koos väikese üllatusega (1)

Elu24
Copy
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Jochen Schoenfeld / PantherMedia

Inglanna Emily Green (20) väitis Twitteris, et tellis moebrändi Bohoo veebipoest seksika aluspesu, kuid sai paki avamisel halva üllatuse osaliseks, sest talle vaatasid vastu rivaalettevõtte Primarki kantud ja kakased stringid, vahendab Daily Star.

Noor tüdruk kirjeldas väljaandele, kuidas ta oli pisarate äärel ja peaaegu oksendas peale ebameeldivat avastust. Tudengineiu tundis, et peab koheselt ennast duši all pesema, peale ebameeldiva avastuse tegemist. Kuna ta oli räpast pesu käes hoidnud, tekkis tal hirm, et võib olla saanud mingisuguse nakkuse külge.

Emily säutsus Twitteris: «Boohoo, palun selgitage, miks te saatsite mulle räpase paari Primarki aluspükse? Kas olete kunagi kuulnud kvaliteedi tagamisest? Vastik.»

«See on labane, ma pole kunagi ennast nii halvasti tundnud. Mul hakkab halb mõttest, et need püksikud on minu ligiduses olnud,» kirjeldas naine oma tundeid väljaandele.   

«See on jube, kuna keegi ilmselgelt tagastas need kantud punased stringid ja pakendi sisu pole Boohoo poolt enne väljasaatmist korralikult kontrollitud. Jääb mulje, et sitaplekke ei märgatud.» 

Vaata pilte siin:

«See paneb mind küsima, kas nad üldse kontrollivad midagi enne pakendite välja saatmist. Ma tahtsin selle pakendi koos pükstega ära põletada. Ma ei suutnud uskuda, et ma need püksikud pakist välja võtsin. See ettevõte selgelt ei tunne muret klientide tervise ja ohutuse pärast,» lisas nördinud naine. 

Emily postitas sotsiaalmeediasse pildid punastest stringidest 12. septembril ja sai Boohoo avalike suhete osakonnalt vastuse oma küsimusele kaks päeva hiljem. 

Emily avaldas sotsiaalmeedias, et moeettevõte pole andnud talle vettpidavat selgitust, kuidas määrdunud stringid tema tellimuspakendisse sattusid. 

Emily Green avastas kakased stringid oma veebitellimuse pakendist.
Emily Green avastas kakased stringid oma veebitellimuse pakendist. Foto: Kuvatõmmis/Twitter

Emily säutsus: «Ettevõte kinnitas mulle, et nad ei võta klientidelt vastu pesu tagastusi ning võimalik, et laotöötaja pani oma kantud trussikud pakendisse ja nad tegelevad asjaolu uurimisega.» 

Emily sai oma raha tagasi ning talle pakuti ka 5 naelast (5,5 eurot) kupongi, mis pole Emily sõnul temani veel jõudnud. Tüdruku sõnul jääb talle mulje, et moeettevõte ei tunne temaga juhtunu suhtes huvi ning soovib, et ta nad lihtsalt rahule jätaks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles