PIILU SISSE: eliitklassil on oma seksiklubi, kus Hollywoodi tähtedele meeldib metsikuid orgiaid korraldada

Elu24
Copy
Pilt on illustreeriv: tantsijad Saksamaal.
Pilt on illustreeriv: tantsijad Saksamaal. Foto: Hechtenberg/Scanpix

Sntcm-i on nimetatud «maailma seksiklubide kõrgklassiks», sest see meelitab ligi rohkelt megarikkaid ja Hollywoodi A-kategooria staare, vahendab Daily Star. Vaata pilte kurikuulsast ööklubist SIIT! 

Sntcm korraldab seksipidusid vaid rikastele ja kuulsatele - seda üle terve maailma, alustades Beverly Hillsist ja lõpetades Moskvaga.

Kurikuulsatest pidudest saavad osa võtta ainult klubiliikmed - kusjuures selleks tuleb esitada avaldus ning alles siis vaadatakse, kas inimene võetakse eksklusiivse klubi liikmeks.

Daily Star vahendab ka, et klubiliikmeks pürgijad peavad avaldusse kirjutama, missugused on nende seksuaalfantaasiad ning mis neid tõeliselt käima tõmbab. 

Lisaks tuleb avaldusele lisada ka endast pilt ning seejärel otsustatakse, kas inimene on klubi jaoks piisavalt atraktiivne ja kas ta ikka kuulub «eliiti».

«Me oleme äärmiselt valivad külaliste osas, keda me oma pidudele lubame,» selgitas salajase seksiklubi omanik.

Pärast seda, kui inimene on klubiliikmeks valitud, saab ta omale soetada pileteid erinevatele pidudele. Kusjuures atraktiivsed naised ja A-listi tähed saavad vahel külaliste nimekirja tasuta.

Ent enamikule meestest maksab pidudele pääsemine üle 2000 naela (2285 eurot). 

Osalejad, kes soovivad ligipääsu ka privaatruumidele, peavad hakkama püsiliikmeks ning sel juhul on liikmemaks 60 000 naela aastas (ligi 68 557 eurot).

Loe täispikka artiklit Daily Starist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles