Kena Itaalia saatejuht ajas büstiga staadionitäie rahvast pöördesse

Elu24
Copy
Saatejuht Diletta Leotta Milaanos kajastamas Miss Itaalia missivõistlust.
Saatejuht Diletta Leotta Milaanos kajastamas Miss Itaalia missivõistlust. Foto: Matteo Gribaudi/Scanpix

Top Itaalia jalgpalli saatejuht Diletta Leotta (28) rinnapartii sattus globaalse skandaali keskpunkti, kui jalgpallifännid kostitasid tööpostil olnud kaunitari toore lauluga, vahendab The Sun.

Telesaatejuht oli töö tõttu Stadio San Paolo staadionil jälgimas Naopli ja Brescia vahelist mängu.  

Kaunitar oli teel meedia kommentaariumi kabiini poole, nimelt pidi ta juhtima mängust otseülekannet DAZN kanali tarbeks, kui mängu pealtvaatajad kostitasid teda kohatu sõnumiga laulujupiga.

Gli Azzurri toetajad laulsid: «Diletta, tõmba need välja.» (vihjates naise rinnapartiile-toim

Dieletta jäi olukorras väga rahulikuks, blondiin raputas jalkafännide suunas pead ja näitas Gli Azzurri toetajatele pöidlad alla žesti.

Kaadrid intsidendist levisid üle maailma ja Napoli fännide käitumine sai üldsuse karmi kriitika osaks.

Itaallasest saatejuht Diletta Leotta Stadio San Paolol staadionil jälgimas Naopli ja Brescia vahelist mängu.
Itaallasest saatejuht Diletta Leotta Stadio San Paolol staadionil jälgimas Naopli ja Brescia vahelist mängu. Foto: AFP/Scanpix

Kuid Dieletta astus toetajate kaitseks välja. Naine ütles The Sun’ile: «See oli arusaamatus. Nad toetasid mind kogu mängu vältel, peale Napoli võitu läksid nad lihtsalt oma käitumisega natuke ülekäte, kuid see oli lihtsalt rumal nali.

«Minu reaktsioon oli osa selle olukorra irooniast,» rääkis saatejuht. 

Dieletta on Itaalias kuulus saatejuht ja  Instagrami suunamudija, kellel on enam kui neli miljonit jälgijat. Enne edukat telekarjääri osales naine mitmetel missvõistlustel.

Naine ütles väljaandele: «Mõnikord tunnen, et kõik, mida ma teen, liigub koheselt internetis ringi nagu kiiresti liikuv tuli.»

«Pole vahet, kas ma olen trennis, tantsin klubis või teen tööd, kõik see jõuab koheselt internetti. Aga ma, tõesti ei oodanud, et see intsident nii kiiresti levima hakkab.»

Vaata video siin: 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles