Arahnofoobiku õudusunenägu: magavale mehele ronis ämblik kõrva

Elu24
Copy
Ämblik. Pilt on illustreeriv.
Ämblik. Pilt on illustreeriv. Foto: AFP / Scanpix

Suurbritannias elav Liam Gomez (27) ärkas ühel hommikul lukus kõrva ning peapööritusega. Hiljem selgus, et mehele oli magades kõrva roninud ämblik, vahendab The Sun.

Gomez, kes elab Kenti linnas, tuli teisipäeva õhtul koju ja avastas esiukse kohal oleva ämblikuvõrgu, milles olid ka ämbliku pojad. Mees pühkis selle koos harjavarrega minema ning läks rahus magama.

Liam Gomez töötab veebidisainerina, kes avastas koduukse kohalt ämblikuvõrgu. 
Liam Gomez töötab veebidisainerina, kes avastas koduukse kohalt ämblikuvõrgu. Foto: Liam Gomez /SWNS.COM/Scanpix

Järgmisel hommikul ärgates oli Gomezil halb olla ning mehel käis pea ringi. Ta otsustas võtta töölt vaba päeva, jäi koju puhkama, pani valutavasse kõrva oliiviõli ning läks uuesti magama.

Enne uinumist oli mehe kõrv kuidagi imelik, kuid Gomez pidas põhjuseks kõrva pandud oliiviõli. Pärast uinakut oli aga veider sensatsioon kõrvas alles ning Gomez kuulis peas ka õrna kraapimist.

Ta hakkas uudishimust kõrva vatipulgaga puhastama ning tõmbas kõrvast välja ämbliku jala!

Oliiviõliga kaetud vatipulgad, mille abiga Gomez enda kõrvast ämbliku tükid välja võttis.
Oliiviõliga kaetud vatipulgad, mille abiga Gomez enda kõrvast ämbliku tükid välja võttis. Foto: Liam Gomez /SWNS.COM/Scanpix

Gomez, kellel on ka arahnofoobia ehk haiglaslik hirm ämblike vastu. «Minu totaalne õudusunenägu,» kostis Gomez. Nähtu peale ehmatanud Gomez hakkas ise ämblikku kõrvast välja võtma.

«Ma kasutasin juukseklambrit ning sain ise ämbliku kätte. Lugesin kõik jalad kokku ja veendusin, et midagi kõrva ei jäänud,» kirjeldas Gomez.

Nüüd on mees teisipäevast saadik maganud kõrvaklappidega. «Iroonia on selles, et ma olen veebidisainer,» muheles Gomez. Nali seisneb selles, et veebidisainer on inglise keeles «web designer» ning sõna «web» tähendab «ämblikuvõrku». 

Gomez magab nüüdsest kõrvaklappidega.
Gomez magab nüüdsest kõrvaklappidega. Foto: Liam Gomez /SWNS.COM/Scanpix

«Ma arvan, et see oli kättemaksuks, sest ma lõhkusin ämblikuvõrgu ära,» pakkus Gomez lõpetuseks.

Gomezil tekkis juhtunust ka kõrvapõletik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles