Rokilegend Ozzy Osbourne lükkab tervisehädade tõttu terve Euroopa turnee edasi, sealhulgas ka Helsingi kontserdi

Elu24
Copy
Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne Foto: TT NEWS AGENCY/ScanPix

Ozzy Osbourne (70) on sunnitud oma Suurbritannia ja Euroopa turnee teist korda edasi lükkama, sealhulgas ka Soomes ja Rootsis toimuma pidavad kontserdid, vahendab loudersound.com

Kontserdid pidid toimuma 2020. aasta jaanuaris, veebruaris ja märtsis ning olid ametlikult paika pandud pärast seda, kui veteranrokkar pidi kirjutama oma 2019. turneeplaanid korstansse peale õnnetut libastumist oma kodus. Helsingi kontsert oli planeeritud 20. veebruariks ja Stockholmis kontsert 22 veebruariks.

Õnnetuse tagajärjel said viga vokalisti selg, kael ja õlad. Ozzy on käinud kuid terapeuti juures, et saada võimalikut kiiresti tuuri jaoks täieliku vormi tagasi, kuid fännide jaoks postitatud videosõnumis väidab Ozzy, et tema taastumine võtab arvatust kauem aega ja peab selle tõttu showd edasi lükkama.

Ozzyl kavas olevad maikuu Põhja-Ameerikas toimuvad kontserdid toimuvad plaanipäraselt edasi.

Ozzy ütleb videos: «Olen ​​siin, et teid kursis hoida oma olukorraga. Selle aasta alguses ma kukkusin, mille tõttu vigastasin selgroolülisid ja kaela ja pidin minema operatsioonile. Mul on nüüd kaelas rohkem mutreid ja polte kui autos!»

«Ma ei sure, taastun - see võtab lihtsalt natuke kauem aega, kui kõik arvasid.»

Veteraanrokkari sõnul pidi ta oma Euroopa turnee edasi lükkama, kuna pole selleks veel piisavalt heas vormis, rahustades fänne, et ta ei kavatse veel pensionile minna, sest kavatseb käia veel mitmeil maailmaturneel ja tulekul on ka uus album. 

«Ma soovin oma fännidele veel midagi öelda: Ma soovin teid siiralt tänada kannatlikkuse ja lojaalsuse eest. Ma armastan teid. Nüüd, kas te võiksite persse käia ja lasta mul paraneda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles