Soome meedia: Jari-Matti Latvala kihlatut enam Toyota tiimi aladele ei lubata?

Elu24
Copy
Jari-Matti Latvala 2019. aastal.
Jari-Matti Latvala 2019. aastal. Foto: AFP/SCANPIX

Soome meedia kirjutab, et ralliässa Jari-Matti Latvala (34) kihlatu Maisa Torppa (28), keda süüdistatakse mehe petmises, pole väidetavalt enam MM-rallidel Toyota hooldusalal oodatud külaline. 

Väljaanne Ilta-Sanomati kirjutab, et väidetavalt pole Maisa Torppal juba pikemat aega õigust siseneda hooldusaladele. «Ma ei oska öelda, kas see on otseselt keeld, aga teda ei soovita seal näha,» kommenteeris olukorda Latvala mänedžer Timo Jouhki.

«Ta pole rallidel juba pikemat aega käinud,» lisas ta.

Toyota rallitiimi boss Tommi Mäkinen jäi teemat kommenteerides napisõnaliseks. «Mul pole piisavalt palju informatsiooni, et saaksin olukorda kommenteerida,» sõnas ta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Olipahan taas billeet ✌?#häähumua #frendshipgoals #hissukseen @jmlatvala

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Elu24 kirjutas oktoobri alguses, et soome kõmulehe Seiska andmetel on Jari-Matti Latvala kihlatu Maisa Torppa kevadest alates kaksikelu elanud.

Väljaanne vahendas ka, et Maisa on Jari-Matti kõrvalt kurameerinud tuntud IT-juhiga, kellega naine tutvus kevadel Lapimaal.

Seiska võttis ühendust IT-ülemuse endise abikaasaga, kelle sõnul tegi juhtunu teda kurvaks. «Imestasin, kuidas minu eksmehe ja Maisa suhe nii kaua saladuses püsis. Tõde on aga selles, et minu ja minu eksmehe suhe lõppes just selle salasuhte pärast» ohkas naine. 

Kui Seiska küsis Maisa Torppalt paparatsofotode kohta kommentaari, teatas naine, et fotod tegi tuttav.

IT-ärimees vastas ajakirjale, et ei tunne Maisa Torppat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles