Stseen filmist: Vaata, kui särtsakat natsi-fraud kehastab Scarlett Johansson komöödias «Jänespüks JoJo»

Spekter
Copy
«Jänespüks Jojo»
«Jänespüks Jojo» Foto: IMDB

Toronto filmifestivali ihatuima auhinna ehk publikupreemia võitnud režissöör Taika Waititi kiiksuga komöödias «Jänespüks Jojo» (JoJo Rabbit) seltsib üksildane hitlerjuugend fantoomfüüreriga. Rolli teeb Marveli lavastaja kiiksuga komöödias ka Scarlett Johansson, kes näib filmis tegevat rolli, mis peaks «Allo Allo» fännidele vägagi peale minema.

Vaata äsja ilmunud filmilõiku, mis annab näitlejanna tegelaskuju iseloomust kenasti aimu:

Uus-Meremaa näitleja, stsenarist ja filmilavastaja eksperimenteerib oma vihkamisvastases satiirilises komöödias ülevõllinaljadega natsi-Saksamaa ning Hitleri üle.

Kirjanik Christine Leunensi 2008. aasta romaanil «Caging Skies» põhineva komöödia keskmes on hitlerjuugend (Roman Griffin Davis), kelle parimaks seltsiliseks on tema väljamõeldud kaaslane Adolf Hitler, keda kehastab Waititi ise. Poiss avastab ühel hetkel, et tema ema Rosie (Scarlett Johansson) peidab üht juudi tüdrukut (tunnustatud draama «Leave No Trace» staar Thomasin McKenzie). 

Filmis näeb üles astumas teisigi staare: Sam Rockwell, Rebel Wilson, Alfie Allen «Troonide mängust» and «Statistid» näitleja ja produtsent Stephen Merchant. 

Oma lühifilmi «Two Cars, One Night» (2004) eest Oscari-nominatsiooni ära teeninud ning muuhulgas «Tasujad: Lõppmängus» Korgile hääle andnud Waititi, kellest peetakse lugu nii Hollywoodi suurte stuudiote kui ka sõltumatu kino austajate poolt, tegi oma läbimurde Marveli koomiksil põhineva «Thor: Ragnarokiga», millest sai globaalne hitt ning millele just ka järg välja kuulutati. Waititi on kahasse kirjutanud ka kultusfilmi ja seriaali «What We Do in the Shadows» ning kümme aastat tagasi lavastas paar episoodi kuulsast Uus-Meremaa komöödiasarjast «Flight of the Conchords».

Apollo Kinodes alates 3. jaanuarist 2020.

Vaata seansside aegu ja osta pilet siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles