Paparatso: vahi, millise paugupilliga vuhab ringi Khloe Kardashian

Elu24
Copy

Tõsielusarjast «Kardashianid» tuntud Khloe Kardashian (32) jäi kõmupiltnike kaamerate ette Calabases, kus ta koos sõbra (ja õe ekspeika!) Scott Disickiga päikesepaistelist päeva nautis.

Lisaks jäi pildile ka Khloe järjekordne paugupill: musta värvi Mercedes-Benz G-Class SUV maastur. Selliste autode hinnad algavad umbes 124 500 dollarist (ligi 112 922 eurot).

Loomulikult pole see Kardashianite autopargi kõige särvam pärl. Näiteks on Khloe'i õde Kim Kardashian jäänud kaamerate ette selliste autode roolist, nagu näiteks Lamborghini Gallardo, Rolls-Royce Ghost, Aston Martin DB9, Mercedes Maybach ja Mercedes-Benz SLR McLaren.

Kardashian-Jenneri klannist on silmapaistev autopark ka Kylie Jenneril, keda on pildistatud nii Ferrari LaFerrari, Lamborghini Aventadori kui ka Mercedes G-Wagon 4x4 Squared maasturi roolis.

Kardashianide õdedest vanimal Kourtney Kardashianil on samuti uhked autod ette näidata: Mercedes-Benz S-Class, Ferrari 458 Italia ja Aston Martin DB11.

Khloe Kardashianile kuuluvad aga veel sellised masinad, nagu näiteks Land Rover Range Rover, Rolls-Royce Wraith ja Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe.

Allikas: Hotcars.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles