Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Priyanka Chopra tahab saada esimeseks naissoost Bondiks

Toimetaja: Inna-Katrin Hein
Copy
Priyanka Chopra
Priyanka Chopra Foto: Birdie Thompson/SIPA /Scanpix

India päritolu endine Miss Maailm, näitlejanna ja lauljanna Priyanka Chopra, kes sai kuulsaks FBI kadettidest rääkiva seriaaliga «Quantico», teatas hiljuti, et tahab saada maailma esimseks naissoost Bondiks.

Seni on Briti luureagenti James Bondi kehastanud ainult mehed, kes kõik on valgenahalised, teatab msn.com.

37-aastase Chopra sõnul on tal agendi kehastamise kogemust seriaalist «Quantico» ja seega peaks ta sobima naissoost agent 007-ks.

«Olen valmis kandideerima Bondi rolli ja seda tegelast kehastama. Samas tean, et maailm ei ole vist nais-Bondiks valmis, kuid loodan, et minu eluajal siiski mõni näitlejanna saab selle rolli. Ei ole tähtis, kas selle saan mina või keegi teine, igatahes tahaksin sellist Bondi näha,» teatas staar.

Priyanka Chopra
Priyanka Chopra Foto: Xavier Collin/Image Press Agency /Scanpix

Chopra jätkas, et Daniel Craig on tegemas oma viimast 007 filmi ja tema asemele otsitakse juba uut Bondi kehastajat.

«Loodan, et Bondi filmide produtsendid ja režissöörid kutsuvad proovivõtetele ka naisi ja mina olen valmis neile näitama, mida oskan,» teatas näitlejanna.

Chopra näitlejakarjäär sai alguse India filmimekas Bollywoodis, kus ta mängis 2000. aastate alguses mitmes populaarses filmis.

Ta lääne tähelend algas seriaaliga «Quantico», mida tehti 2015  - 2018.

25. Bondi film kannab pealkirja «No Time To Die» ja selles näeb viiendat korda Daniel Craigi Bondi rollis. Uute tulijatena näeb seal Rami Malekit, Ana de Armast ja Billy Magnusseni. Vanadest osatäitjatest on kohal Lea Seydoux, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Ben Whishaw ja Jeffrey Wright.

Daniel Craig uue Bondi filmi «No Time To Die» võttel Itaalias Materas 2019 septembris
Daniel Craig uue Bondi filmi «No Time To Die» võttel Itaalias Materas 2019 septembris Foto: Fabio Dell'Aquila / AP/Scanpix

Craigi asendamise jutud algasid juba pärast 2015. aasta filmi «Spectre» tegemist. Spekuleeritud on, et uueks Bondiks võib saada Idris Elba, kes oleks esimene tumedanahaline agent 007.

Idris Elba
Idris Elba Foto: HANNIBAL HANSCHKE / REUTERS/Scanpix

Kuid suuri šansse olevat ka Richard Maddenil, James Nortonil, Cillian Murphyl, Michael Fassbenderil, Tom Hardyl, Aidan Turneril, Damian Lewisel, Luke Evansil, Jamie Bellil, Orlando Bloomil ja Kit Haringtonil.

Naistest on veel välja pakutud Gillian Andresoni, Emily Blunti, Emilia Clarke’i, Angelina Jolied, Charlize Theroni ja Claire Foyd.

Gillian Anderson
Gillian Anderson Foto: Carl Court / AFP/Scanpix
Tagasi üles