Hensugusta vastassugupoolele loodud disain tõi võidu pingelises moeloojate telelahingus

Elu24
Copy

Kanal 2-e pöörase moelahingu «Moeloojad» teises osas pidid päevapealt disaineriteks hakanud Ott Lepland, Anu Saagim, Lenna Kuurmaa ja Hensugusta 24 tunniga looma ja valmis saama rõivad oma vastassugupoole ideaalile.

Uue eksperimendisarja teises osas oli mentoritel võistlejatele varuks päris riukalik ülesanne, mis on keeruline isegi tõelisele moeprofessionaalile. Võistlejad pidid 24 tunniga looma riietuse vastassugupoolele. Läbi loodava komplekti tuli neil kirjeldada oma ideaalmeest või ideaalnaist.

Millised on aga need ideaalid? Nii Ott kui Lenna tunnistasid, et nende ideaalideks on oma armas kallim. «Mulle ikkagi meeldivad mehed, kes on cool'id,» tunnistab lauljanna. Hensugusta jaoks on ideaalnaise juures oluliseks huumor, mis tekitab hea klapi. Kuna ta on ka suur Harry Potteri fänn, siis Hermione tegelaskuju kehastav Emma Watson on samuti üks tema ideaalidest. Anu aga hindab mehe juures turvatunnet.

Ülesanne vastassoole disainida kujunes keerukamaks, kui keegi oskas arvata. Raskeks ei kujunenud osalejate jaks mitte ainult toodete visandamine, vaid protsessi lõpule viimine. Nii juhtus, et Anu loodud luksuslikust pintsakust valmis lõpuks bomber-jakk, Lenna beežist dressikomplektist must kirivööga jakk, Oti kõrge kraega nabapluusist ruuduline kostüüm ning Hensugusta teksajakist sai põnevate detailidega velvetjakk, mis talle ka saates võidu tõi. Kohtunikud Mari Martin, Zenja Fokin ja Karolin Kuusik tunnistasid, et kannaks rõõmuga Hensugusta loodud jakki ka ise. 

Lõpliku otsuse teevad televaatajad, kes saavad oma lemmikule anda hääle Tallinn Dollsi Facebooki lehel. Kõik saates loodud rõivad lähevad müüki Tallinn Dollsi veebipoodi ning imetlemiseks lavale Eesti suurimal moesündmusel Tallinn Fashion Week.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles