Hästi varjatud saladus! Kate´i ja Pippa nägus vend on nüüd võetud!

Elu24
Copy
Ema ja poeg, Carole Middleton  ja James Middleton saabumas Pippa Middleton´i pulma.
Ema ja poeg, Carole Middleton ja James Middleton saabumas Pippa Middleton´i pulma. Foto: Anwar Hussein / EMPICS Entertainment

Cambridge'i hertsoginna Catherine'i noorem vend James Middleton (32) abiellub prantslannast tüdruksõbra Alizee Thevenet'ga. Tähelepanelikumad on märganud tulevase pruudi sõrmes kaunist safiiriga sõrmust, kuid ametlikku kihlumisteadet veel tehtud ei ole. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sail away with me ⛵️ ☀️

A post shared by James Middleton (@jmidy) on

James Middleton koos tüdruksõbra Alizee Thevenet'ga. 

Noorte romaan on saanud õitseda aasta jagu. Personaalsete õnnitluskaartide ettevõttet juhtiv James Middleton läks eelmise aasta alguses lahku pikaaegsest elukaaslastest, näitleja Donna Airist.

Vihje kihluse kohta tegi ajakirjale The Mail üks paari lähedane sõber. Sahistatakse, et noored on kihlunud ja avaldust selle kohta on oodata järgmisel nädalal.

Carole Middleton ja James Middleton saabuvad Pippa Middletoni pulma. 
Carole Middleton ja James Middleton saabuvad Pippa Middletoni pulma. Foto: Arthur Edwards/The Sun / PA Wire/PA Images / Scanpix

Alizee Thevenet' isa on kommenteerinud, et on liigutatud tulevase väimehe britilikest maneeridest ning on tütre väljavalituga väga rahul.

Thevenet' kasvas üles Tšiililis ja on elanud ka Indoneesias ja Belgias. Naine on innukas suusataja. Tal on Londoni Queen Mary ülikooli magistrikraad ärijuhtumises.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles