Topless kuritegu: ameeriklanna võib minna vangi, kuna võttis garaažis tööd tehes enda ülakeha paljaks (3)

Elu24
Copy
Topless naine. Pilt on illustreeriv.
Topless naine. Pilt on illustreeriv. Foto: Caro / Oberhaeuser / Scanpix

Ameerikas on vahi alla võetud naine, kes tegi enda garaažis tööd palja ülakehaga, vahendab Daily Star. Vahistamise ning võimaliku vanglakaristuse põhjuseks on see, et ameeriklanna oli topless kasulaste silme all.

Utah osariigis elav Tilli Buchanan tegi enda sõnul koos abikaasaga nende garaažis väga palaval päeval tööd. Naine soovitas palavusest tingitult ühel hetkel, et mõlemad võtaksid riided seljast ja teeks tööd edasi aluspükste väel. 

Mõni aeg pärast seda tulid aga Tilli kasulapsed garaaži ning nägid naisterahvast palja ülekahaga nende isa kõrval tööd tegemas. Tilli ütles lastele, et häbenemiseks pole põhjust, kuna nende isa on ka topless.

Laste päris ema jaoks oli vahejuhtum aga ärevust tekitav ja ta esitas ametliku kaebuse. Nüüd ootab Tillit 19. novembril ees kohtuotsus, mis võib ameeriklanna saata vangi ja ta võib sattuda kümneks aastaks seksuaalahistajate nimekirja. 

Juhtunul on aga kaks versiooni. Laste ema esindaja sõnul võttis Tilli riided seljast oma kasulaste ees väitega, et kui mehed võivad palja ülakehaga olla, siis võivad seda teha ka naised.

Süüdistuste esitamisel väideti ka seda, et Tilli oli joobes ning lubas särgi selga panna vaid juhul, kui tema abikaasa talle oma suguelundit näitab. 

Utah osariigi seaduste kohaselt ei tohi naine enda rinnanibusid laste ees paljastada ei avalikkuses ega privaatsetes keskkonnas. Tilli advokaat on kaitsmisel nimetanud seadust seksistlikuks, kuna see on suunatud ainult naistele ning samades mitte-seksuaalsetes tingimustes enda ülakeha paljastav mees on ühiskondlikult aktsepteeritav.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles