Raivo E. Tammel täitus soov delfiini lähedalt näha

Elu24
Copy
Raivo E Tamm Ironman Tallinna triatlonil.
Raivo E Tamm Ironman Tallinna triatlonil. Foto: Madis Sinivee

Riigikogu liikmele ja triatleedile Raivo E. Tammele naeratas õnn ning mees osaleb oktoobri keskel toimuval triatlonimaailma tippsündmusel Hawai Ironman. Tamm postitas Facebooki fotod, millel näha, et võistluseks ettevalmistumine toimub väga eriliste külaliste seltsis.

Raivo E. Tamm kirjutas Facebookis: 

«See kõik on päris uskumatu lugu. Alles üks päev sai seistud rannas ja vaadatud ääretut ookeani, et kas siis tõesti mitte kunagi ei saa osaks seda õnne, et mõnd delfiini näha». 

Tamme unistus täitus järgmisel hommikul, sest siis tulid delfiinid talle treeningukaaslasteks.

Tamm kirjutas: «Algul nägime neid eemal, kuhu paadid olid toonud snorgeldajad delfiine vaatlema. Delfiinid tiirutasid ümber nende ja me ujusime neid lähemale vaatama».

Kui otsustati tagasi ujuma hakata, siis järgnes neile delfiiniparv.

«Algul tiirutasid delfiinid ümber meie, mõni hüppas kõrgele veest välja. Ja siis tulid mõned otse minu suunas ja enne mind sukeldusid minu alla ja kadusid kiirelt kui sügavikku. Nagu oleks telekast loodussaadet vaadanud!» lisas Tamm.

Sestsaadik on Tamme tee iga päev mõne delfiiniparvega ristunud.

Endine triatleet Ain-Alar Juhanson on kommenteerinud, et Tamme ootab Hawaii võistlusel ees suur väljakutse, mis erineb suuresti kohalikest proovilepanekutest, kus mees varem osalenud on. Võistlust mõjutavad suuresti ka ilmastikuolud, mistõttu ei ole tegemist kõige lihtsama katsumusega.

Triatlonimaailma suursündmus leiab aset Vaikse ookeani Hawaii saarestikus 12. oktoobril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles