Gigi Hadid sattus moelaval kähmlusesse!

Elu24
Copy
Modell Gigi Hadid.
Modell Gigi Hadid. Foto: AP/Scanpix

Eile Pariisi moenädala raames toimunud Chaneli kevadsuvine moesõu ei sujunud just plaanipäraselt. Moelava vallutas pealtvaataja,kes otsustas modelliks hakata ja keeldus lavalt lahkumast, sattudes selle tõttu kähmlusesse supermodell Gigi Hadidiga (24).  

Tundmatu naine, otsustas moesõu lõpukõnni ajal ennast moelavale vinnata, et šõul modellina osaleda. Pariisi daamile kohaselt oli naisel seljas mustvalge tviidkostüüm ja pead ehtis must kübar.  

Moeetenduse külastajad ja turvaüksus olid juhtunust nii jahmunud, et ei suutnud kohe  reageerida ja Gigi Hadid otsustas ise probleemi lahendada. Lavale roninud naisterahvas oli modellide keskel kõndinud ja poose võtnud juba tükk aega enne, kui Hadid ta paika pani.

Hadid jalutas naise juurde ja rääkis naisega tõsisel toonil, mida naine naeratuse saatel eiras, jätkates pooside võtmist ja publikuga flirtimist. Hadid pani oma käed naise õlgadele ja tõmbas ta järsult enda vastu, et vallutajat lavalt minema juhatada. 

Moelava vallutajaks oli prantslannast koomik Marie Benoliel (28), kes on kodumaal tuntust kogunud Marie S’Infiltre nime all. Koomikul on YouTube'is 227 000 jälgijat ja Instagramis 196 000 fänni. 

Vaata video siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles