Pildid ja videod: uut lugu esitlenud Laura Põldvere avaldas ka ühe naljaka äparduse kunstküüntega

Elu24
Copy

Laulja Laura Põldvere esitles MyHits stuudios uut lugu «Don't shut me out». Samas andis lauljatar ka intervjuu, kus rääkis lavanärvist ja kunstküüntest. 

Enne uue loo live-esitamist tunnistas Põldvere, et esinemisnärv on tal alati sees. «Mul on kaks esinemist olnud, kus ei ole närvi olnud,» kirjeldas laulja. «Keset lugu mõtled, täitsa pekkis, kus ma olen, ja teine mõte on, mis lugu ma laulan,» meenutab Põldvere esinemisi, kus tal pole närvi sees olnud. 

Põldvere rääkis ka muusikavideo jaoks paigaldatud pikkadest küüntest, mis laulja elu väga tülikaks tegid. «Need olid nii pikad, et kui ma läksin videot filmima ja võtsin enda tiimile kohvi, siis ma ei suutnud bensukas rahakotist münte välja võtta,» kurtis laulja ja lisas, et palus maksmisel lõpuks klienditeenindaja abi. 

«Ma ei saanud püksinööpi kinni, juukseid ei saanud pesta,» kirjeldas Põldvere oma pikki ja ägedaid kunstküüsi, millega lauljatar ei saanud korralikult isegi telefoni kasutada. Ilusaid, kuid tülikaid kunstküüsi näeb ka Põldvere sotsiaalmeedia postituses.

Vaata ka «Don't shut me out» esmaesitust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles