Võlaskandaali sattunud koomik Tigran Gevorkjan avaldas põhjuse, miks ta pildilt kadunud on

Elu24
Copy
Tigran Gevorkjan, MyHits Awards 2018.
Tigran Gevorkjan, MyHits Awards 2018. Foto: Konstantin Sednev

Aasta alguses pandi Armeenia juurtega humorist Tigran Gevorkjan häbiposti, kui ilmus veebileht, kus süüdistati meest enam kui 6000-eurose võla tasumata jätmises. Nüüd selgitab naljamees, kuhu ta vahepeal kadunud oli.

«Paljud küsivad, miks või kuhu pildilt kadunud oled...kus muusika on... ja nii edasi...» kirjutas paar aastat tagasi räppi teinud humorist Instagramis.

«Vahel vist tuleb pildilt veits kaduda, et uus pilt maalida. On olnud kaks vihaselt tulist aastat ja vihaselt rumalaid otsuseid. Olen komplekteerinud nüüdseks aastate vältel seda kõike raamatusse ning soovin selle välja andmisega anda edasi nii palju, kui ise õppisin erinevatest vigadest,» avaldas Gevorkjan.

Kuigi mees on raamatu kallal tükk aega vaeva näinud, ei julge ta veel kindlalt lubada, millal seda lugeda saab. «Väljalaske kuupäeva välja ei too, aga töötame ja raamat tuleb välja 2020. aastal. Seni teeb rahulikult stand-up'i ja proovib mõne naljaka laulu ka valmis vorpida,» lubas Gevorkjan.

Postituse all võttis sõna ka Jesper Parve, kes Gevorkjanile raamatu kirjutamisel nõu on andnud. «Anna nüüd klahvidele kuuma!» julgustas ta humoristi.

Juuresolevalt pildilt on näha, et raamatu (töö)pealkiri on «Tuntus, võlad & rock'n'loll», millega on viidatud ka jaanuaris aset leidnud, kuid avaliku lahenduseta jäänud võlaskandaalile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles