Lilit: osta maja, saad mind kauba peale!

Anu Saagim
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lilit: „Osta maja, saad mind kauba peale!”
Lilit: „Osta maja, saad mind kauba peale!” Foto: Oru Arendus OÜ
Tõhetke-Lilit on kuum kaup. Nimelt kasutab kinnisvarabüroo Oru Arendus OÜ seksikat Playboy jänkut oma reklaamikampaanias.
Lilit kaunistab linnaäärse uuselamurajooni Oru Kodu välireklaami ja pakub end majaostjale kingituseks.

Oru Kodu kodulehelt võib lugeda, et Harjumaal müüdavatel majadel on nüüd tõeliselt seksikad hinnad ning paarismajade või kruntide ostmisel saab kaasa ka päris oma toateenija tervelt kolmeks kuuks.

Lähemal uurimisel selgub, et Playboy-Lilitit oma koju lapi ja harjaga vehkima siiski ei saa. Tegu olla lihtsalt reklaamitrikiga.

Võib-olla ongi parem, sest kui uskuda Liliti ekskaasa Veigo Kaareti juttu, siis nägi nende kodu kooselu ajal välja kohutav.

Veigo sõnul nägi nende elamine välja nagu seapesa, sest naine ei pesnud ega triikinud kordagi pesu ja nõud olid alatihti mustad ning voodi all lendasid tolmurullid.

Oru Arendus OÜ on varemgi kinnisvara müümisel silma paistnud veidrate reklaamikampaaniatega. Eelmisel aastal lasi üks noormees endale näiteks otsaette teha tattoo «Oru kodu».

Ülemöödunud aastal pakkus Oru Arendus aga kinnisvara ostuga kaasa tasuta meest. Tegu oli siiski remondimehe, mitte mõne gigologa.

Võib-olla tasuks sel aastal tõsiselt mõelda näiteks ka Strippari-Marco kaasamist majade-kruntide müügikampaaniasse? Tekitaks kindlasti suuremat elevust ka naisklientide seas.

«See on läbirääkimiste küsimus,» arvas Oru Kodu projektijuht Elu24 küsimuse peale, kas oleks võimalik kauba peale saada hoopis meeskoduabilist.

Kas sina ostaksid korteri koos Playboy-Liliti või Stippari-Marcoga?

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles