Väikesest valgest poisist tumedanahalise nukuga sai sotsiaalmeediahitt

Inna-Katrin Hein
Copy
Väike poiss. Pilt on illustreeriv
Väike poiss. Pilt on illustreeriv Foto: Pexels / CC0 Licence

USAs Indianas Shelbyville’is stuudiot pidav fotograaf Ashley Fitz teeb tavaliselt fotosid lastest ja vanematest, kuid oma lapsi ta just sageli ei jäädvusta. 

Fotograafi üllatas ta 4-aastane poeg Jynsen, kes soovis, et ema võtaks ta üles koos tema tumedanahalise lemmiknukuga, kes kannab nime Three, teatab msn.com.

Ema sõnul oli talle üllatus, et ta poeg tahtis koos nukuga fotole jääda, kuid ta tegi pojast pildid hea meelega.

Fitz lisas, poiss valis selle nuku välja, kui ta käis koos sõjaväelasest isaga enne isa teenistusse tagasi minemist poes.

«Läksime Walmarti ostukeskusse, kus on palju mänguasju, kaasa arvatud nukke ja poeg valis tumedanahalise nuku. Nukule võttis ta ka vankri, kus saab teda kärutada,» meenutas ema.

Poeg teatas emale, et andis nukule nimeks Three (Kolm). Ema arvates viitas poeg sellega oma vanusele, sest nuku ostmise ajal oli ta kolmeaastane.

Ateistist ema lisas, et talle meenus poja, nuku ja nuku nimega kristluse kolmainsus– isa, poeg ja püha vaim.

Fitz postitas pojast tehtud fotod oma Facebooki lehele 24. septembril ja neist sai kohe hitt. Pildid said lühikese ajaga 125 000 meeldimist ja üle 32 000 jagamise.

Pilte näinud kommenteerisid, et väike poiss Jynsen julgeb näidata oma pehmemat poolt ja ta ei ole kindlasti rassist.  

«Need fotod on vapustavad. Sinu poeg on kaunis nii väljast kui seest ning temast kiirgub õnne. Arvan, et kasvades saab temast suurepärane inimene. Emana oled teda kasvatanud õigesti,» kirjutas üks pilte näinu.

Oli ka neid, kelle arvates ei tohiks poisid nukkudega mängida ja pehmod olla.

Fitz vastas, et need inimesed on naeruväärsed ja nende seisukohad iganenud.

«Mul on kokku kolm poega ja nad kõik mängivad nukkudega. Ma ei arva, et mu pojad selle tõttu vähem poisid on või et see neid homodeks teeb. Arvan, et täiskasvanuna on mu pojad oma lastele armastavad ja hoolitsevad isad,» lisas fotograaf.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles