Jessica Simpsoni kaalulanguse põhjus on nüüd teada!

Elu24
Copy
Jessica Simpson.
Jessica Simpson. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Scanpix

Eelmisel nädalal teatas USA lauljanna Jessica Simpson sotsiaalmeedias, et kaotas peale kolmanda lapse, tütre Birdie sündi poole aastaga kehakaalust 45 kilogrammi. Nüüd aga andis lauljanna õde Ashlee Simpson Ross meelelahutusportaalile HollywoodLife intervjuu, milles oli kõne all ka Jessica kaalulangus ja kuidas tal õnnestus seda saavutada. 

Ashlee Simpson Ross´il oli õe saavutuse üle väga hea meel, sest nii suur kaalulangus ei tulnud kindlasti lihtsalt.

«Jessica keskendus eesmärgile ja püüdis sellest iga päev kinni hoida. See kõik kokku on hämmastav, ta saavutaski kaalust allavõtmise. Mul on õe üle väga hea meel. Jessica sai oma sära tagasi!» rääkis naine

Jessica Simpson, september 2019.
Jessica Simpson, september 2019. Foto: DDNY/Broadimage /Scanpix

Viimasest annavad tunnistust ka Simpsonist tehtud hiljutised fotod, millel võib lauljat näha liibuvates seksikates kleitides poseerimas.

Simpson kommenteeris kaalulangust «Otsustasin nendel hetkedel, kui eesmärk kaalust alla võtta tundus ebareaalne, veelgi rohkem pingutada»

Laulja kolmas laps, tütar Birdie sündis märtsis, peres kasvavad 6-aastane Ace ja
7-aastane Maxwell.

Simpson ei ole küll täpsustanud, milles «rohkem pingutamine» väljendus, kuid tema õde vihjas, et laulja veetis rohkelt aega jõusaalis.

Celebrity Insider vahendab, et Simpsoni kaalulangetuse juures mängis olulist rolli ka tervislik toitumine. Laulja on öelnud, et talle ei meeldi sõna dieet ja ta ei taha vahetevahel näksimise pärast ennast pahasti tunda. Küsimus on õiges tasakaalus!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles