Blondie laulja Debbie Harry tunnistab kirurgi käe all käimist

Elu24
Copy
Debbie Harry näeb ikka veel nooruslik välja.
Debbie Harry näeb ikka veel nooruslik välja. Foto: Reuters/ScanPix

Legendaarne Blondie laulja Debbie Harry (74) tunnistab, et vananemine on olnud talle raske, kuna on publiku mällu on sööbinud temast teatud kuvand, vahendab Daily Mail. 

Blondie esileedil Debbie Harry'l ilmub sellel teisipäeval kaua oodatud memuaar «Face It», kus ta muuhulgas tunnistab, et on käinud näoringlõikusel ja väidab, et pole näo kohendamist kunagi varjanud. 

Laulja võrdleb noa all käimist gripivastase vaktsiini süsti tegemisega ning tõdeb, et tegu on lihtsalt ühe viisiga kuidas enda välimuse eest hoolt kanda. «Kui see paneb sind end paremini tundma, parem välja nägema ja paremini töötama on kõik väga hästi,» ütleb Harry. 

Laulja on ka varem tõdenud, et ta on lasknud oma nägu tööalastel põhjustel  korrigeerida ja on pleegitanud juukseid alates 14. eluaastast, et meenutada filmistaari Marilyn Monroed.

Debbie Harry noorena.
Debbie Harry noorena. Foto: / Caters News Agency/Scanpix

«Vanemaks saamine on raske. Nagu kõigil teistel, on ka mul ka häid ja halbu päevi ning päevi, kus ma loodan, et keegi mind täna ei näeks," jagab Harry oma vananemise kogemust.

Rääkides sellest, kuidas tema ikooniline välimus on aastakümneid inimesi lummanud, lisab Harry väljaandele: «Mõnikord olen mõelnud, kas ma üldse olen kunagi teinud midagi muud, peale ilus olemise, kas ma olen oma kuvandist kõrgem.» Samas tunnistab popstaar, et on oma 50-aastase karjääri jooksul alati oma välimust ka ära kasutanud. 

Kaua oodatud raamatus kirjeldab Ameerika lauljanna oma seiklusi New Yorgis, muuhulgas  seda kuidas ta vägistamise ohvriks langes, depressiooniga võitles ja tunnistas ka narkootikumide tarbimist, värvikalt kirjeldades, kuidas ta koos Iggy Popi ja David Bowiega kokaiini tarbis, kuid suutis oma sõltuvuse edukalt seljatada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles