Video: vaata seksikat meesmodelli moelaval naispublikut hullutamas

Elu24
Copy
Modell Leon Dame näitab Maison Margiela moešõul hoiakut.
Modell Leon Dame näitab Maison Margiela moešõul hoiakut. Foto: AFP/SCANPIX

Modellindus on karm äri, konkurents on halastamatu ja selleks, et püünele jõuda tehakse absoluutselt kõike.  Pariisi moenädalal lihvis üks meesmodell oma moelava kõnnaku nii veidraks, et lõi maailmamoe koorekihi täitsa pahviks, vahendab The Sun.

Saksa modell Leon Dame (20) suutis Pariisi moenädalal Maison Margiela kevad 2020 šõul kogu moeeliidi pilgud endale naelutada tänu veidrale kõnnakule. Modelli kõnnak oli niivõrd omanäoline, et suutis tekitada emotsiooni isegi tavaliselt täiesti emotsioonitus moemaiilma esileedis, ajakirja Vogue peatoimetajas Anna Wintouris, kes modelli nähes naerma puhkes.  

Tudeng ja saksofonist Leon avaldas oma silmatorkava kõnnakuga muljet juba eelmise hooaja Maison Margiela lavasšoul. Tundub, et modell on vahepeal oma kõnnakut veelgi lihvinud, sest selle hooaja kõnnak oli väga uhkeldav.

Leonist on saanud üleöö nii moemaailma kui ka interneti hitt ja kõigil on tema kohta midagi öelda.

«The Business of Fashion» peatoimetaja Tim Blanks ütles, et Leon sõna otses mõttes mõrvas kõnnakuga moelava.

Mees jagas ka fotot modellist lisades juurde: «Sa lähed laia maailma noorukina, aga pead tagasi tulema tähena!»

Modell pani ka Twitteri kihama, kus üks moegurmaan säutsus: «Leoni kõnnak Maison Margiela šõul pakub kogu vajalikku inspiratsiooni, et läbi kõndida oma hallist päevast.»

Teine Twitteri säutsuja kirjutas, et Leon nägi välja nagu beebi kaelkirjak, kes lahkub pühapäeval hommikul kell 7 ööklubist.

Kolmas säutsuja kirjutas: «Minu laps kõnnib samamoodi igal õhtul enne magamaminekut.»

2016. aastal nimetas New York Times Leoni kaheksa meesmodelli hulka, kellel tasub silma peal hoida.

Ta on siiani kaunistanud oma kõnnakuga Hermèsi, Topmani, J.W. Anderson, Alexander McQueen, Burberry, Jil Sander, Gucci, MSGM ja Valentino moelavasid.

Vaata video skandaalsest kõnnakust siin: 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles