Rasedusjärgne depressioon viis modelli peput tuunima

Elu24
Copy
Seksikas pepu. Pilt on illustratiivne,
Seksikas pepu. Pilt on illustratiivne, Foto: PantherMedia / Scanpix

Hollywoodi glamuurimodell Kourtney Reppert (33) otsustas neljapäeva õhtul avalikult teha 9800 dollarit (8955 eurot) maksva tagumiku tõstmise protseduuri. Kosmeetiline protseduur viidi läbi glamuursel peol, seda olid tulnud vaatama üle 200 pealtvaataja, nende hulgas ka mitmed kuulsused, vahendab Daily Mail.

Los Angelesest pärit Reppertile tehti Sculptra tuharate tõstmise protseduur, mida teostasid Beverly Hillsi noorenduskeskuse töötajad. Naine paljastas oma keha ja üritusele tulnud peolised võisid šampanjat nautides vaadata mittekirurgilist protseduuri klaasakna tagant. Pealtvaatjate hulgas oli ka Supermani näitleja Dean Cain ja tõsielustaar Teresa Giudice. Pärast protseduuri pidutses seltskond üheskoos edasi. 

Reppert, kes teenib raha modelli ja näitlejana, selgitas, et mittekirurgiline tuharate tõstmine toob ta ahtrisse tagasi kollageeni, mille ta on aastate jooksul kaotanud.

Naine otsustas protseduuri kasuks, kuna oli pärast lapse sündi kaotanud figuuri esialgse nõtkuse ja soovis ennast jälle enesekindlalt tunda.

Rääkides The Sun'iga, ütles Kourtney: «Minu pepu näeb pärast protseduuri täiesti ideaalne välja, et koheselt rannafotosessioon teha.»

Kourtney, kes tunnistas, et tal oli alguses piinlik paljastada oma intiimne ala sadade peol osalenud pealtvaatajate ees, ütles, et tema arvates on pepu tõstmine osutunud edukaks ja oli enesepaljastamist väärt.

Kourtney, kellel on Instagramis üle 1,5 miljoni jälgija, usub, et tema uus taguots edendab tema modellikarjääri. 

Los Angeleses asuvas kliinikus tehtud Sculptra protseduur hõlmab kollageeni kasvu stimuleerimist.

Kliiniku veebisaidi andmetel on tuharate tõstmine alternatiivne võimalus neile, kes soovivad oma tuharate välimust muuta täiuslikumaks, kuid ei ole suutnud seda saavutada, kuna rasva pole piisavalt. Nelja süsti hind on 2995 dollarit (2737 eurot) ja kliendid, kes soovivad ekstra pepu tõstmist, võivad tellida 20 süsti, mille maksumuseks on 12 000  dollarit (10 968 eurot).

Vaata videot protseduurist ja naise pilti siin: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sweat life @mackfitgym @mackfit #mommy #fitness #curves #mackfit #health #gymaddict

A post shared by Kourtney Reppert (@kourtneyreppert) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles