Eesti oksjoniportaalis on müügis väga hinnaline ehtekollektsioon

Elu24
Copy
Eesti oksjoniportaalis pakkumisel olev Chopardi ehtekollektsioon.
Eesti oksjoniportaalis pakkumisel olev Chopardi ehtekollektsioon. Foto: Kuvatõmmis / @osta.ee

Eesti oksjoniportaalis on üleval pakkumine, kus otsitakse uut omanikku hinnalisele ehtekollektsioonile. Hetkel saab esitada 8500 eurose hinnapakkumise, 11 000 euro eest saaks ehted kohe kätte.

«Ehted on tehtud valgest kullast. Kaelakee peal kuus briljanti ning ripatsil 52 rubiini. Kõrvarõngastel 106 punast spinelli,» kirjutab osta.ee oksjoniportaali HK-Pro nimeline kasutaja väärtusliku komplekti kohta.

Lisaks sellele toob ta välja, et nende kõrvarõngastega on end ehitud kuni kümme korda, kuid hinnalist kaelakeed pole kordagi kantud. 

Ehtekollektsiooniga saab kaasa 2014. aastal väljaantud sertifikaadid ja originaalse nahast karbi. 

Eesti oksjoniportaalis pakkumisel olev Chopardi ehtekollektsioon.
Eesti oksjoniportaalis pakkumisel olev Chopardi ehtekollektsioon. Foto: Kuvatõmmis / @osta.ee

Pakkumisi saab esitada kuni 18. oktoobrini. Hetkel ei ole nädala jooksul ehtekollektsioonile tehtud ühtegi pakkumist. 

Sertifikaatide põhjal võiks arvata, et tegu on Chopardi 2014. aasta ehtekollektsiooniga. Mistõttu oksjoniportaalis pakutavaid ehteid juveelifirma kodulehel enam müügil ei ole.

Samas jääb Chopardi valgest kullast valmistatud kõrvarõngaste hind nende kodulehel hetkel 1926 ja 29 312 euro vahele. Kõige odavama kaelakee valgest kullast saab soetada 1471 euro eest, kõige kallim maksab üle 63 tuhande.

CHOPARD

Šveitsi juveelifirma Chopard, mis alustas kellade tootmisega, on tegutsenud alates aastast 1860. Firma asutas 24-aastane Louis-Ulysse Chopard, kelle suunas kellameistri ameti poole tema farmerist isa.

1963. aastast on aga Chopardi omanikuks saksa perekond. 

Chopard disainis 1998. aastal ka Cannes filmifestivali kuldse palmioska auhinna, ning on sellest ajast olnud ka festivali koostööpartner.

Igal aastal toodab Chopard kuni 75 tuhat käekella kui ka ehet, ning 2014. aastal oli juveelifirma kasum üle 800 miljoni euro. 

Üks Chopardi hinnalisemaid käekelli «Happy diamond» osteti 2015. aasta oksjonil rohkem kui 1.5 miljoni euro eest. 

Allikas Wikipedia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles