Mida lubab Igor Mang tähemärkidele aasta viimasteks kuudeks? (1)

Elu24
Copy

Sügisesel pööripäeval korraldas astroloog Igor Mang Varbola linnuses müstilise riituse, mille läbi sügis sai ametlikult vastu võetud ja annab nüüd oma parima jõu ning energia. Mang rääkis Elu24-le, mida rotiaasta eel veel oodata on.

«Kui septembri algus ei olnud õhumärkidele hea, sest võis olla töö- ja terviseprobleeme, siis nüüd on näiteks Kaksikutel, Kaaludel ja Veevalajatel käes hea aeg,» ütles Mang.

Astroloog rääkis, et oktoobrikuu läheb sotsiaalses mõttes tulisemaks, sest Kaalude energia lööb tugevalt sisse. Ta lisas, et kuna Kaalud on sotsiaalne märk, siis see muudab ka introverdid suhtlemisaltimaks.

«Inimene peab suhtlema suurema tervikuga, ei saa piirduda ainult oma perekonnaga. Terve psüühika jaoks on vaja osaleda ühiskonnaelus või leida endale mõni muu tegevus, näiteks klubline või parteiline. Üksikul inimesel on raske olla,» lisas Mang.

Kelle jaoks aasta lõpp ei ole nii hea?

«Aasta lõpp on kõigile hea. Näiteks jõulude ajal on inimesed kõrgendatud meeleolus,» ütles Mang.

Suurimaid avastusi uue aasta kohta Mang veel ei julgenud teha, kuid tõi välja rotiaasta puhul ühe omaduse, mida on juba selgelt näha. Inimesed ei viska enam asju kergekäeliselt ära, vaid jätavad need igaks juhuks alles.

Kas Igor Mangil tuleb uusa aasta parem kui oli eelmine?

«Aasta tuleb teistmoodi. Möödunud aasta oli raske, palju oli kurjust ja negatiivust, aga mul oli võimalik pöörduda tarkade sõprade poole. Ravimiseks tuleb puutuda kokku terve ja positiivse infoga,» ütles Mang.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles