Maailma parimad postitantsijad kogunevad järgmisel nädalal Riias

Elu24
Copy
Foto: Пресс-фото

Järmisel laupäeval, 5. oktoobril toimub Riia legendaarses öökluubis «Stuudio 69» neljas suurim postitantsu festival Euroopas - «Pole Emotion 2019». Finaalis astuvad üles 90 osalejat 16 riigist, nende hulgas ka eesti tantsijad, vahendab rus.tvnet.lv.

Pole Dance ehk postitants hõlmab nii akrobaatidele omaseid trikke kui ka sensuaalset tantsukunsti. Viimastel aastatel on postitantsust välja kujunenud eraldi tantsusuund, millel on oma ilu, võlu ja võimas meelelahutuslik haare.

Esimene samalaadne festival toimus 2016. aastal ja üles astusid  kõigest 50 osalejat viiest riigist. Tänavu astub finaalis üles 90 osalejat 16-st riigist üle kogu maailma, nende seas ka tantsijad Eestist, Lätist, Venemaalt, Ukrainast , Taanist, Itaaliast, Norrast, Lõuna-Koreast, Suurbritanniast ja paljudest teistest riikidest. 

Pole Emotion
Pole Emotion Foto: Пресс-фото

Žürii, kelle tööks on hinnata seksikaid etendustantsu esitusi koosneb mitmetest maailmatantsutähtedest ja professionaalsetest koreograafidest.

Festivali korraldajad lubavad vinget lavashowd parima valgustusega ja eriefektidega. Ning postitantsijad annavad endast kogu õhtu vältel kõik, et üllatada publikut unikaalsete tantsunumbritega. Peale võitjate väljakuulutamist jätkub klubis raju pidu ja kohale on oodata parimat DJ-d kogu Euroopas!

Galerii: eelmise «Pole Emotion» festivali pildid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles