Isa ehitas tütardele hämmastava robotkostüümi

Elu24
Copy
Üks tüdrukutest isa leiutist proovimas.
Üks tüdrukutest isa leiutist proovimas. Foto: GRIDDLOCK COSPLAY / CATERS / Scanpix

Kanadalane Jack Thompson (40) ehitas ligi viis kuud oma lastele ulmefilmi kangelastest inspireeritud nn masinkostüümi, vahendab Daily Mail

Isa meisterdas suure armastusega oma kahele tütrele plastist, vahust ja elektroonikast imelise ulmefilmidest ja seriaalidest inspireeritud kostüümi.

Thompson veetis viis kuud oma kodus Kanadas Edmontonis plastdetaile tükeldades, pihustusvärvidega mässates ja erinevaid materjale kokku sobitades, kõik selleks, et oma tütardele puhast rõõmu valmistada enneolematu masinkostüümi näol.   

Tegemist on nn mehaanilise ülikonnaga, kuhu sisse mahuvad korraga nii tütred kui ka isa. Mehele läks kostüümi valmistamine maksma 450 Kanada dollarit. (309 eurot) 

Kostüüm oli inspireeritud ulme- ehk sci-fi-seriaalidest nagu «Power Rangers», «Megazords», «Mechwarriors» ja «Transformers». 

Jack ja tema kaks tütart imemasina haardes.
Jack ja tema kaks tütart imemasina haardes. Foto: GRIDDLOCK COSPLAY / CATERS/Scanpix

Ajal kui tüdrukud käivad kordamööda kostüüm-masina piloodi istmel istumas, kust nad masinat juhivad ja mängivad nuppudega, mis kontrollivad tulesid ja mängurakette, on Thompson pugenud kostüümi varjatud sisemusse ja kannab tüdrukuid ringi.

Nutikale isale pakub pinget möödujate ja teiste laste reaktsioonid, mida tema ainulaadne looming pakub. 

Jack ütleb väljaandele: «Põnev on näha inimeste reaktsiooni, kui nad näevad mu tütreid kostüümis istumas. Enamik inimesi arvab, et tegemist on liikuva robotnukuga ja nad ehmuvad, kui saavad aru, et ma olen ka kostüümi sees ja liikumist juhin.»

«Mu lastel on väga vedanud, et neil on isa, kes on neile valmistanud sellise ainulaadse kostüümi, mille sees nad sõita saavad,» ütleb mees väljaandele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles