PILDID JA VIDEO: prints Harry ja Meghan Markle pisipoeg Archie on nagu isa suust kukkunud

Elu24
Copy

Briti prints Harry (35) ja Meghan Markle (38) olid täna külas Lõuna-Aafrika Vabariigi peapiiskopil Desmond Tutul. Paaril oli kaasas pisipoeg Archie, kes kohtumisel kõigi tähelepanu röövis. 

Archie Harrison Mountbatten-Windsor sündis 6. mail Londoni haiglas ja on Briti troonipärimises seitsmes.

Kui Archie oli kahepäevane, tunnistas prints Harry, et ei oska veel öelda, kelle nägu ta poeg rohkem on. «Kõik ütlevad, et beebid muutuvad kahe nädala jooksul nii palju. Me jälgime järgneva kuu jooksul, kuidas sellega läheb.»

Ka Meghan tunnistas, et pole veel aru saanud, kumma vanema moodi ta rohkem on. «Me üritame seda siiani välja selgitada,» sõnas Markle.

Nüüd aga tundub, et viiekuune Archie on rohkem ikka isa nägu. 

Prints Harry oma ema, printsess Diana süles.
Prints Harry oma ema, printsess Diana süles. Foto: PA Archive/Press Association Images/Scanpix

Prints Harry ja Meghan lendasid koos pisipojaga esmaspäeval 14 päeva kestvale Aafrika visiidile, mis kestab 6. oktoobrini. Harry suundub Lõuna-Aafrikast edasi Malawisse, Angolasse ja Botswanasse, kus ta tutvub heategevus- ja looduskaitseorganisatsioonide tööga. Nende organisatsioonidega käis aastaid tagasi tutvumas ka Harry ema, printsess Diana.

Harryl on kohtumine ka Malawis paikneva Briti üksusega ning ta osaleb looduskaitsja Matthew Talboti mälestussündmusel. See mees kaotas selle aasta alguses salaküttide tabamise operatsioonis elu.

Kui Harry külastab nimetatud kolme riiki, siis ta naine Meghan kohtub Briti ühenduse ülikoolide naisjuhtide ja -akadeemikutega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles