Suurfilmid kinolinadel: just need on Lauri Kaare hinnangul parimatest parimad hitid

Raadio Elmar
Copy
Lauri Hermann ja Lauri Kaare rääkimas filmimaailmast
Lauri Hermann ja Lauri Kaare rääkimas filmimaailmast Foto: Raadio Elmar

Filmihuviline Lauri Kaare rääkis raadio Elmar hommikuprogrammis filmidest, mida tasub kindlasti kinodesse vaatama minna.

Filmiekspert Lauri Kaare käis raadio Elmar hommikuprogrammis «Ärka, kaunis maa!» ja andis Lauri Hermanni ning Tiiu Sommeri jaoks isikliku filmisoovituse, mida viimased võiksid kinno vaatama minna. 

Rambo «Viimane veri» / Rambo V «Last Blood»

«John Rambo rõõmustab taas kõiki fänne ehk kolmkümmend seitse aastat pärast esimest seiklust on ta tagasi kinolinadel. «Rambo. Viimane veri» pealkirjana kõlab ähvardavalt. Kas see mees ise läheb viimse verepiisani või tema on see, kes laseb teistest viimase vere välja. On huvitav näha, et Sylvester Stallone on üle poole oma elust mänginud. Ta oli kolmekümne kuue aastane, kui ta esimest korda Rambot mängis, toona oli filmi nimi «Esimene veri». Nüüd on ta seitsmekümne kolme aastane ja filmi treilerist on näha, et ta pole oma vägivaldseid kombeid maha jätnud ja kusjuures mõjub seejuures täiesti usutavalt. See on film, mille puhul James Cameron on öelnud, et see on ametlikuks järjeks 1991. aasta absoluutsele ulmeklassika filmile «Terminaator 2. Kohtupäev». Üks kindel märk, et see peab olema teise osa jätk, on see, et kinolinal on kõige vingem naine Sarah Connor, keda mängib Linda Hamilton, kes on filmis tagasi. Cameroni puhul oli suur kangelastegu minna oma eksabikaasa juurde ja kutsuda ta taas filmi kaasa teema. Väidetavalt oli lugu piisavalt hea, et Hamilton oli nõus ka seekord kaasa tegema,» sõnas Kaare.

«Nugade peal» / «Knives out»

«See film räägib sellest, kuidas Oscari võitja Christopher Plummer on rikka suguvõsa patriarh ja ta peab plaane, kuidas oma suguvõsa testamenti muuta. Kuid see pole kunagi hea mõte, kui sa oled rikas, vana ning sa teatad oma järglastele, et sa hakkad testamenti muutma, loomulikult keegi lööb su maha. Daniel Craig on eradetektiiv, kes tuleb asja uurima. Filmis teevad veel kaasa Ana de Armas, Chris Evans, Michael Shannon, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Katherine Langford, Lakeith Stanfield, Don Johnson. See on hästi kirju seltskond ja kõigil võib olla motiiv,» lisas Kaar.

«Frozen 2» 

«Elsa ja Anna on tagasi! Ma olen ise suur Disney printsesside sõber. Ma ei jõua ära oodata, kui tuleb Disney stuudio suurima animahiti järg. Ka seekord on just Hele Kõrve ning Hanna-Liina Võsa need, kes kahele printsessile on oma hääle andnud. Nemad on ka kõik laulud sisse laulnud,» avaldas mees. 

James Bond «No Time To Die»

«Järgmisel aastal on linastumas uus Bondi film. 8. aprillil tuleb avalikkuse ette juba kahekümne viies James Bond, pealkirjaga «No Time To Die». Kohalik levitaja pole veel välja öelnud eestikeelset pealkirja. Daniel Craig'i viies ja väidetavalt viimane Bondi lugu. Sellele filmile ma paneks väga suured lootused ja ootused. 2015. aasta «Spectre» oli nagu oli. Kätt südamele pannes, ei saa öelda, et see oli üleliia hea Bondi film. Kuid Craig tahaks lahkuda suure pauguga, et tema pärandit jäädaks mäletama ikkagi viimase Bondi filmi järgi. Ma loodan, et see film on hea. Oscari võitja Rami Malek mängib filmis kurikaela, mis kõlab väga intrigeeriva valikuna. Ehk siis 007 tuleb 08. aprillil aastal 2020. Kui ma pean uuest aastast valima ühe filmi, siis Bond on minu kõige esimene valik,» rääkis Kaare.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles