Paneb hinge värisema: Ilmus narkosarja «Halvale teele» jätkuloo pikalt oodatud ametlik treiler

Spekter
Copy
Aaron Paul filmis «El Camino: A Breaking Bad Movie»
Aaron Paul filmis «El Camino: A Breaking Bad Movie» Foto: Kuvatõmmis

Täna ilmus narkoseriaali «Halvale teele» (Breaking Bad) pikalt «õrritatud» jätkufilmi «El Camino» ametlik treiler. 

Treilerist näeme, et Jesse Pinkman (Aaron Paul) on miski ime läbi vaenlaste eest pagedes suutnud ellu jääda, ehkki räsitud ja armilisena, ning valmistub «vastuteeneks». Kaadritagune hääl treileri lõpus aga annab lootust, et ka Waltile võisid sarjategijad elupäevi siiski juurde kirjutada.

Vaata ka eile ilmunud filmiklippi:

Hulgaliselt auhinnatud teleseriaali «Halvale teele» (Breaking Bad) eelmises, esimeses õrritajas nägime sarja üht tegelast, Peenikest Peetrit ehk Skinny Pete'i politsei ülekuulamisruumis, kus mees vannub, et ei kavatsegi lasta Jesse Pinkmani (Aaron Paul) uuesti puuri pista, kus teda teadaolevalt narkokokana vastu tahtmist kinni peeti. Justnimelt Pinkmani saatusele (sh minevikule) kohe seriaali lõpu järel toimuvate sündmustega film keskendubki, kuna sarja peategelane Walter White sai seriaali lõpus (vähemalt pealtnäha) surma. 2013. aastal otsa saanud sarja peamine kõrvalosaline Pinkman aga jäi pagema neonatside, ent ilmselt ka politsei eest, kes Walteri tabamise järel ilmselt talle kiiruga sappa võtsid.

Sarja looja Vince Gilligani kirjutatud ja lavastatud film, mis kannab pealkirja «El Camino: A Breaking Bad Movie» potsatab Netflixi 11. oktoobril 2019.

Vaata klippi:


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles