Pildid: Šotimaal Fife’i kuningriigis vajus aia lõhkunud traktor küljeli

Inna-Katrin Hein
Copy

Šotimaa idaosas Fife’is, mida tuntakse ka kui Fife’i kuningriiki, sõitis täna hommikul traktor ühe maja aeda, lõhkudes selle ja tekitades hoone ette augu, millesse ta küljeli vajus.

Politsei ja parameedikud said väljakutse Lundin Linksi Mill Wyndi tänavale kell 9.15 kohaliku aja järgi, teatab edinburghlive.co.uk.

Anonüümseks jääda soovinud majaomanike sõnul kuulsid nad valju kolinat ja raginat. Kui nad välja läksid, nägid nad maja ees küljeli vajunud traktorit.

Poltsei teatel tuli traktori kättesaamiseks tänav liiklusele sulgeda. Päästjatel kulus mitu tundi enne, kui põllutöömasin kätte saadi ja ära veeti.

Traktoriõnnetus Šotimaal Fife'is
Traktoriõnnetus Šotimaal Fife'is Foto: SWNSKatielee Arrowsmith /Scanpix

Parameedikud andsid kannatada saanud traktorijuhile esmaabi, ta vigastused olid kerged ja teda ei olnud vaja haiglasse viia.

Politseinike sõnul sadas hommikul vihma ning traktor võis vihmasel teel sõites sattuda libisemisse, mille tõttu rammis aeda ja maja. Juhtunut uuritakse.

Fife on regioon Šotimaa idaosas. Seal asus sajandeid tagasi piktide kuningriik ning tänini kasutatakse Suurbritannias selle ala kohta nimetust Fife’i kuningriik.

Suuremad linnad on Dunfermline, Kirkcaldy ja Glenrothes.

2017. aasta andmetel elas Fife'i regioonis 371 400 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles