Meghan Markle ja Kate Middleton ei saa kunagi sõbrannadeks

Elu24
Copy
Kate Middleton ja  Meghan Markle.
Kate Middleton ja Meghan Markle. Foto: Paul Marriott / imago images / Scanpix

Meghan Markle'i ja Kate Middletoni suhted on küll pärast beebi Archie sündi paranenud, kuid hertsoginnad ei saa tõenäoliselt mitte kunagi väga lähedaseks, vahendab Harpers Bazaar. 

Harpers Bazaar kirjutab, et Sussexi ja Cambridge'i hertsoginnad ei saa kunagi parimateks sõbrannadeks, vaid hoiavad üksteisest meeldivat distantsi, kuid jäävad teineteise vastu igati viisakaks.

Väidetavalt on nende suhete praeguse seisukorra põhjuseks asjaolu, et hertsoginnade taust on väga erinev, sest nad on pärit kahest täiesti erinevast maailmast. Kate on kesklassi inglanna ning Meghan kasvas üles Los Angeleses. 

Sellest hoolimata väidab väljaanne, et hertsoginnad pole kunagi sõjajalal olnud, kuna Meghan suhtub kõikidesse Harry perekonnaliikmetesse soojalt ja viisakalt.

Juulis teatas väljaanne People, et mõlemad hertsoginnad tundsid liigset survet, kui kogu maailm soovis, et neist saaksid kohe parimad sõbrannad.

Kuninglikke naisi on suutnud lähedasemaks muuta emadus. Tundub, et naistele mõjub hästi ka teatud distants, Cambridge'i pere elab Kensingtoni palees, mis asub enam kui tunni kaugusel Sussexite Frogmore Cottage'ist. On tunda, et Meghani ja Kate'i suhted paranevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles