Video: luksusliku Lamborghini omanik sai teada, et ka rikastele kehtivad seadused

Elu24
Copy
Modell poseerib Lamborghini Aventador LP 700-4 auto kõrval. Pilt on illustreeriv.
Modell poseerib Lamborghini Aventador LP 700-4 auto kõrval. Pilt on illustreeriv. Foto: AFP/ REUTERS/ScanPix

Ühele salapärasele superauto omanikule ei lõppenud ostureis Londoni kõrgklassi kaubamajja just kõige meeldivamal moel, vahendab Daily Mail

Mees oli külastamas Harrodsi luksuskaubamaja, et tegeleda närve rahustava ostuteraapiaga, kuid ta sai ebameeldiva üllatuse osaliseks, olles naasnud oma hirmkalli Lamborghini Aventador sportauto juurde. Salapärast härrasmeest ootas ees auto esiklaasile jäetud trahviteatis, kuna mees oli parkinud oma musta kaunitari puuetega inimestele mõeldud parkimiskohale. 

Parkimiskoha kõrval oleval postil oli selgelt kirjas, et kohta võivad kasutada ainult puudega inimese parkimiskaardi omanikud. Vastavad märgised olid selgelt nähtavad ka parkimiskoha juures oleval kõnniteel. 

Lamborghini omanik jäi kõige lõpuks ka piltnike luuravate kaamerasilmade ette. Tumesiniseid teksaseid ja kollast T-särki kandev mees oli enne ebameeldivasse olukorda sattumist just Harrodsist väljunud ja hoidis käevangus musta Dolce & Gabbana ostukotti.

Mehe häbiväärne tegu ei jäänud kahe silma vahele ka temast mööduvatele tavakodanikele, kellest üks pöördus mehe poole ja kutsus teda korrale.

Mees korjas kojamehe alla jäetud trahvikviitungi ära ja enne autosse sisenemist näis kontrollivat, ega ta kaunile sõidukile pole tekitatud kahjustusi ning põrutas nelja tuule poole. 

Mehe musta Lamborghini Aventadori oletatav hind jääb kuskil 400 000 euro ringi. 

Vaata pilte juhtunust SIIN ja videot siin:  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles