Vene kõmumeedia üritab iga hinnaga saad infot näitlejanna Anastasia Zavrotnjuki kohta, kes võib ajukasvaja tõttu surra

Inna-Katrin Hein
Copy
Anastasia Zavrotnjuk
Anastasia Zavrotnjuk Foto: Photo ITAR-TASS /Scanpix

Venemaa üks populaarsemaid näitlejannasid ja saatejuhte Anastasia Zavrotnjuk on juba mõnda aega raske ajukasvaja tõttu ühes Moskva erahaiglas.

Kuna 48-aastase näitlejanna pere ja haigla ta seisundi kohta infot ei jaga, üritab kõmumeedia seda iga hinnaga hankida, kasutades selleks ka paparatsosid.

Sel nädalal ilmus vene meediasse video, millel on näha näitlejanna abikaasat, iluuisutaja Pjotr Tšernõševi haiglast lahkumas. Mehe näoilme järgi üritati aru saada, millises seisundis näitlejanna on.

Näitlejanna Anastasia Zavrotnjuk ja ta abikaasa, iluuisutaja Pjotr Tšernõšev
Näitlejanna Anastasia Zavrotnjuk ja ta abikaasa, iluuisutaja Pjotr Tšernõšev Foto: Grigoriy Sisoev / RIA Novosti/Scanpix

Mõni aeg tagasi käis haiglas Zavrotnjuki tütar Anna, kes viis emale õhupalli, millel oli tekst, et ta saaks terveks. Haiglas nähti samuti staari ema Valentina Borisovnat.

Lehekülje teleprogramma.pro andmetel viidi Zavrotnjuk 18. septembril intensiivravist tavapalatisse, kuna ilmnesid paranemismärgid. Ta toodi ka kunstlikult esile kutsutud koomast välja. Arstid teatasid perele ta seisundi paranemisest ning nad jätkavad ta jälgimist ja ravimist.

Näitlejanna Anastasia Zavorotnjuk
Näitlejanna Anastasia Zavorotnjuk Foto: Ekaterina Chesnokova / Sputnik/Scanpix

Anastasia Zavorotnjuk sai glioblastoomi, mis on agressiivseim ja levinuim primaarne ajukasvaja, diagnoosi kuus kuud tagasi. Ajukasvaja oli juba siis arenenud väga kaugele.

Moskva erakliiniku, kus Zavrotnjuk ravil on, arstid arvasid selle nädala alguses, et ta sureb lähiajal.

Kuid nüüd tuli uus info, et staari seisund stabiliseerus ja näha on paranemismärke.

Zavrotnjuk on olnud kolm korda abielus, ta esimene abielu sakslasest ärimehega kestis vaid aasta. Ta teine abikaasa oli ärimees Dmitri Striukov, kellega koos ta asutas kinnisvarabüroo. Neil on kaks last, Anna ja Mihhail.

Näitlejanna abiellus oma kolmanda mehe, iluuisutaja Pjotr Tšernõševiga 22. septembril 2008, neil on tütar.

Näitlejanna Anastasia Zavrotnjuk ja iluuisutaja Pjotr Tšernõšev abiellusid 2008
Näitlejanna Anastasia Zavrotnjuk ja iluuisutaja Pjotr Tšernõšev abiellusid 2008 Foto: Pavlishak Alexei / ITAR-TASS/Scanpix

Zavrotnjukki tuntakse eelkõige vene seriaalist, mis põhineb USA hittseriaalil «The Nanny».

Videot vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles